До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У вересні на екрани виходить серіал "Ярмарок суєти"

Восени студія Amazon випускає серіал "Ярмарок суєти" – екранізацію знаменитого роману Вільяма Теккерея.

Хто знімає серіал

Осінній сезон, що наближається, був би неповноцінним без нового серіалу, який особливо приємно дивитися холодними вечорами. У вересні Amazon представить свою версію екранізації класичного роману Вільяма Теккерея "Ярмарок суєти", написаного в середині ХІХ століття. Книжку вперше адаптували для великих екранів 1911 року як німе кіно, а пізніше вона пережила ще з десяток екранізацій, серед яких найвідоміша – фільм 2004 року зі Різ Візерспун в ролі Беккі Шарп.

Реклама

Працює над серіалом компанія Mammoth Screen, яка відповідала за ефектні костюмні проекти "Полдарк" і "Вікторія" – від "Ярмарку суєти" варто очікувати не меншої епічності. У режисерському кріслі – британець Джеймс Стронг, який був номінований на BAFTA за детективний серіал "Вбивство на пляжі".

Акторський склад

24-річна британська актриса Олівія Кук, зірка голлівудського проекту "Першому гравцеві приготуватися", з'явиться в серіалі у ролі Беккі Шарп. Її найближчу подругу Емілію зіграє Клаудіа Джессі, яку глядачі пам'ятають з проекту "Шукачі скарбів". У ролі міс Пінкертон, сноба з вищого світу, з'явиться Сюранна Джонс, зірка серіалу "Доктор Хто".

Сюжет

Серіал складатиметься з семи епізодів. Як і в книзі, його центральний персонаж – Беккі Шарп, донька художника і танцівниці, і її подруга Емілія, донька успішного комерсанта, їх друзі та сім'ї і їх пригоди на тлі Наполеонівських воєн. У першому трейлері ми бачимо тільки одну героїню – Беккі Шарп. Вона сидить у червоній вечірній сукні біля глобуса та закидає на нього ногу. На екрані, тим часом, з'являються слова: "Їх світ. Її правила".

Зло і добро, злочини і зради, любов і ненависть, соціальне розшарування суспільства і спроби вибитися зі злиднів, марнославство і суєта – продюсери розповідають, що серіал зосередиться на тих проблемах, які ще в середині ХІХ століття означив Вільям Теккерей.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.