До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 нових детективних серіалів для довгих вихідних

Довгі вихідні — прекрасний час для подорожей Україною, читання нових книг і перегляду всіх тих серіалів, на які бракувало часу раніше. У нашій добірці цього разу — найкращі нові детективи та кримінальні драми, які точно не дадуть занудьгувати.

"Хто вбив Сару?"

Мексиканський серіал "Хто вбив Сару?", що наробив чимало галасу, здобув чотири номінації Imagen Awards, зокрема й у категорії "Найкраща драма в прайм-тайм" та "Найкращий актор драми", а також очолив рейтинг найпопулярніших серіалів Netflix. У центі історії — чоловік, на ім’я Алекс, на якого повісили вбивство його сестри. Алекс просидів у в’язниці 18 років, а вийшовши на свободу, налаштований розібратися в тому, що трапилося, і знайти реальних винуватців. Класична кримінальна драма із заплутаним сюжетом, флешбеками, помстою, і таємничими щоденниками загиблої дівчини — те, що треба для довгих вихідних.

Реклама
"Люпен"

Одне з найпопулярніших шоу Netflix, перший сезон якого переглянули майже 70 мільйонів осіб, навряд чи потребує представлення, але якщо ви раптом проґавили — нагадуємо, що влітку вийшов другий сезон. "Люпен" — історія про чарівного грабіжника Асана Діопа, образ якого натхнений популярним персонажем французької літератури Арсеном Люпеном. У головній ролі — харизматичний Омар Сі, один з найпопулярніших акторів Франції. Тут і детективна інтрига, і сімейна драма і небанальний сюжет.

"Клариса"

Новий серіал, що ґрунтується на культовому романі "Мовчання ягнят" Томаса Гарріса. Події відбуваються в 1993 році, майже відразу ж після пригод, описаних у книжці й показаних в однойменному фільмі з Ентоні Гопкінсом і Джоді Фостер. Серіал зосереджений на історії Клариси Старлінг, яка повертається до своєї роботи. Кларису грає Ребекка Брідс, зірка серіалів "Велика хвиля" і "Милі ошуканки". Творець серіалу — Алекс Куртцман, співпродюсер таких гучних проєктів, як "Ілюзія обману" і "Нова Людина-павук: Висока напруга". У 2022 році на нас чекає другий сезон.

"Змій"

"Змій" — це реальна історія Чарльза Собраджа, французького серійного вбивці, який знищував туристів-гіпі в Південно-Східній Азії в 70-х роках. Чарльза Собраджа грає французький актор Тахар Рахім (володар премії "Сезар" за фільм "Пророк"), що цієї весни також з’явиться в новому фільмі "Мавританець". Спільницю Чарльза, яка допомагала йому позбавляти життя туристів, грає зірка серіалу "Доктор Хто" Дженна Колуман. Прекрасно знятий, з розкішними костюмами серіал, від якого складно відірватися, — ви напевне переглянете весь сезон за вихідні.

"Історія Лізі"

Екранізація однойменного роману Стівена Кінга. Сам Кінг називає "Історію Лізі" своїм улюбленим твором — книга, до речі, присвячена його дружині Табіті Кінг. У серіалі йдеться про жінку (Джуліанна Мур), яка не може змиритися зі смертю чоловіка — письменника-фантаста, і порпається в його чернетках, намагаючись розгадати таємниці. Напружений містичний серіал з прекрасним акторським складом.

"Мейр з Істтауна"

Один з найцікавіших мінісеріалів цього року — "Мейр з Істтауна" на HBO, з Кейт Вінслет у головній ролі. Вінслет грає втомлену жінку-детектива з маленького містечка в Пенсильванії, яка розслідує злочин у своєму районі "синіх комірців". Неспішний та атмосферний серіал.

"Чепелвейт"

Ще одна екранізація Кінга в нашому списку. В основі серіалу — книга "Поселення Єрусалим", а події відбуваються наприкінці XIX століття. Після смерті молодої дружини Чарльз Брун (Едріан Броуді) переїжджає до фамільного маєтку Чепелвейт. Садибу чоловік успадкував від далеких родичів, яких ледве знає. У старовинному готичному маєтку він зануриться в історію своєї родини, а також стикнеться з містичними силами...

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.