До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найцікавіших серіалів липня 2021

Довгоочікуваний перезапуск "Пліткарки", серіал про життя сучасних монархів і документальний проєкт про найгучніші мистецькі злочини історії — все це та багато іншого чекає нас у липні.

"Пліткарка"
"Молоді монархи"

Шведський серіал "Молоді монархи" — один з найочікуваніших проєктів Netflix цього літа. Синопсис інтригує: "Коли принц Вільгельм вступає до престижної школи-інтернату Гіллерска, він, нарешті, дістає змогу прислухатися до себе й зрозуміти, якого життя він насправді хоче. Вільгельм починає мріяти про майбутнє, сповнене свободи й безумовного кохання, далеко від королівських зобов’язань — але коли він несподівано стає наступним у черзі на престол, його дилема ускладнюється, оскільки Вільгельм має зробити вибір: любов чи обов’язок".

Реклама

1 липня

"Пліткарка"

Вже цього літа HBO випускають продовження культового серіалу "Пліткарка". Події серіалу відбуваються за дев’ять років після фіналу шостого сезону. У центрі історії — модні міленіали з Верхнього Іст-Сайда, які тепер дістають всю інформацію, і плітки зокрема, з Instagram. Серени ван дер Вудсен, яку грала Блейк Лайвлі, у новій "Пліткарці" не буде — за словами продюсерів, новий час диктує нових героїв. За стиль героїв у новій "Пліткарці" відповідає американський стиліст і дизайнер Ерік Даман, що працював і над першою "Пліткаркою". Створюючи образи підлітків з Верхнього Іст-Сайда для першої "Пліткарки", Даман одягнув героїнь оригінального шоу в люксові бренди Marc Jacobs, Tory Burch і Valentino та зміг перевернути уявлення глядача про вигляд сучасних школярів. Минуло дев’ять років, і герої нової "Пліткарки" такі самі fashionista, але інші. Вони люблять вуличну моду й сміливо міксують Balenciaga, Fendi, Adidas і Fenty. Якими будуть костюми в продовженні серіалу "Пліткарка" — читайте в нашому матеріалі.

8 липня

"Неймовірні пограбування"

"Вкрадені мільйони. Зникла пляшка цінного бурбону. Ми розповімо про те, як звичайним людям вдається безкарно скоювати одні з найнезвичніших злочинів в історії". Новий документальний серіал Netflix розповідає про три найбільші пограбування в сучасній американській історії: 21-річна жінка краде мільйони готівкою в казино Вегаса; честолюбний батько краде статок в аеропорту Маямі... і використовує телешоу, щоб дізнатися, як це може зійти з рук. Чоловіка з Кентуккі звинувачують в одній з найбільших крадіжок зі зломом в історії — він поцупив дуже цінний бурбон. Творці серіалу — оскарівські номінанти Дерек Донін, Мартін Десмонд Роу і Нік Фрю, а знято його так захопливо, що іноді він нагадує гіти "Одинадцять друзів Оушена" і "Злови мене, якщо зможеш".

14 липня

"Білий лотос"

Яскрава соціальна сатира. "Події серіалу відбуваються на ексклюзивному гавайському курорті, де відпочивають кілька гостей. Але з кожним днем ​​у житті цих бездоганних мандрівників, веселих працівників готелю і найідилічнішому місці з’являється дедалі більше похмурих складнощів...". Творець серіалу — Майк Вайт ("Просвітлена"). В одній з головних ролей — актриса Дженніфер Кулідж, найвідоміша за роллю мами Стіфлера в серії фільмів "Американський пиріг".

11 липня

"Гонитва за коханням"

Розкішний костюмований серіал про рішучу й сміливу Лінду (Лілі Джеймс), яка шукає своє кохання. Події серіалу "У гонитві за коханням" розгортаються в 1930-ті, період між двома світовими війнами. Головна героїня, дівчина Лінді із шанованого англійського сімейства, намагається знайти ідеального чоловіка, дорослішає і пізнає світ. У центральній ролі — зірка історичного кіно Лілі Джеймс. Прем’єра серіалу відбулася в травні на BBC, а з 30 липня "В гонитві за коханням" можна переглянути на Amazon Prime.

30 липня

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.