До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 прем'єр Netflix, які варто подивитися цього літа

Цього літа на Netflix ми зможемо побачити довгоочікуване продовження хітів "Люпена" і "Я ніколи не...", фільм Зака ​​Снайдера про зомбі і трилер з Алісією Вікандер — найцікавіше читайте в нашому огляді.

"Жінка у вікні"

Робота, яка може поповнити скарбничку прекрасних драматичних ролей Емі Адамс. Самотня жінка Анна Фокс (її грає Адамс), яка страждає від нападів агорафобії (боязнь відкритого простору), давно не виходить зі своєї квартири, зловживає спиртним і пігулками і спостерігає з вікна за життям сусідів. Вона стає свідком страшних подій, що відбулися в сім'ї Расселів. Але хто повірить жінці зі зламаною психікою, яка не може оговтатися після власної загадкової травми в минулому? Головні ролі у фільмі виконали, крім Емі Адамс, Джуліанна Мур і Гері Олдмен, а в режисерському кріслі — майстер історичних костюмованих фільмів Джо Райт ("Анна Кареніна", "Спокута").

Реклама
"Армія мерців"

Що станеться, якщо хтось заплатить групі найманців, щоб вибити 200 мільйонів доларів з казино Лас-Вегаса під час навали зомбі на місто? Ви дізнаєтеся про це з яскравого і помпезного бойовика Зака ​​Снайдера, в якому Дейв Батіста грає героя війни, що зібрав еклектичну команду найманців для великих справ. У ньому є всі складові класного літнього блокбастера: перестрілки, видовищні декорації, жарти, не кажучи вже про тигра-зомбі.

"Люпен"

Якщо ви не задоволені відкритим фіналом першого сезону "Люпена", то знайте, що другий сезон уже на порозі. Ми знову зустрінемося з харизматичним Омаром Сі в ролі Ассана злодія, одержимого жагою помсти за смерть свого батька. Нагадаємо, що у фіналі сезону його сина було викрадено його ворогами. У новому сезоні на нас очікує ще більше шокуючих викриттів, напружених протистоянь, ретельно продуманих маскувань і тієї ж спритності рук Ассана, що зробила перші епізоди такими яскравими.

"Я ніколи не…"

Перший сезон підліткової комедії про пригоди індійсько-американського підлітка Деві завоював серця шанувальників по всьому світу. Тепер чарівний виконавець головної ролі, актор Майтреї Рамакрішнан повертається у другому сезоні. На нас чекають любовні пригоди матері Деві, а також зруйновані стереотипи і багато гумору.

"Беккет"

Алісія Вікандер і Ддон Девід Вашингтон грають у трилері "Беккет", продюсером якого був Лука Гуаданьїно. Їхні герої — пара Беккет і Ейпріл, які приїжджають у відпустку до Греції і будуть втягнуті у міжнародну змову. Режисер стрічки — італієць Фердінандо Чіто Філомаріно, який був другим режисером на зйомках фільмів Гуаданьїно "Суспірія" і "Клич мене своїм ім'ям". Зоряний акторський склад і перспективний режисер – усе це робить фільм одним з найбільш очікуваних релізів літа.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.