До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найкращих фільмів із Чарлі Ганнемом

За свою кар’єру, яка триває понад 20 років, Чарлі Ганнем вражав глядачів у кіно й на телебаченні. Він узяв участь у безлічі захопливих проєктів: від історичних драм до фентезі. На честь 44-го дня народження актора згадуємо найкращі з них.

"Хулігани", 2005

Реклама

Попри неоднозначні критичні огляди, у цього фільму про футбольне хуліганство виявилось чимало прихильників і серед футбольних фанатів, і в рядах кіноманів. Ганнем зіграв лідера футбольного хуліганського угруповання, який розповідає молодому американцеві Метту Бакнеру (його грає ЕлайджаВуд) все про темний бік футболу.

"Сини анархії", 2008–2014

Одна з найвідоміших робіт Чарлі Ганнема — роль Джексона "Джекса" Теллера в серіалі "Сини анархії". Ця кримінальна драма розповідає про життя міжнародного мотоклубу, заснованого в Чармінзі, вигаданому місті в центральній долині Каліфорнії. Герой Ганнема спочатку був віцепрезидентом, а потім президентом клубу. Братство, вірність, зрада й спокутування — головні теми шоу. Цей серіал постійно отримував позитивні відгуки впродовж усього свого існування, водночас збираючи безліч номінацій і нагород.

"Меч короля Артура", 2017

Джуд Лоу, Чарлі Ганнем і Девід Бекхем — британський режисер Гай Річі, як завжди, зібрав чудову компанію для знімання свого фільму. Ця інтерпретація знаменитої легенди розповідає про юність Артура: він живе в небезпечних районах Лондініума, керує власною бандою і нічого не знає про своє походження. Але одного разу йому доведеться дізнатися про свою силу, витягнути з каменю меч Ескалібур і виступити проти тирана Вортігерна. Головного лиходія грає, звичайно ж, Джуд Лоу, а ось Артура зіграв Чарлі Ганнем.

"Метелик", 2017

Цей фільм — римейк однойменної картини 1973 року, у якій головні ролі виконали Стів Макквін та Дастін Гоффман. У картині 2017 року їхніх персонажів зіграли Чарлі Ганнем і Рамі Малек. Французький злочинець Анрі Шар’єр (Ганнем), прозваний Метеликом через татуювання на грудях, зломник сейфів, засланий на віддалений острів, звідки ще нікому не вдавалося втекти, здійснює втечу за допомогою фальшивомонетника Луї Дега (Рамі Малек). Сюжет картини заснований на реальній історії, яку описав колишній в’язень Анрі Шар’єр в автобіографічній книзі.

"Джентльмени", 2020

МеттьюМакконегі, Г'ю Ґрант, Колін Фаррелл і Чарлі Ганнем в одному фільмі — таке можливе тільки у Гая Річі. "Джентльмени" — дотепна стрічка, що нагадує "раннього" Річі та його "Карти, гроші, два столи" і "Великий куш". У центрі сюжету — британський наркобарон, якого грає Макконегі: він побудував успішну марихуанову імперію, яку вирішив виставити на продаж.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.