До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лувр відкриється вже в липні

Вже 6 липня в Парижі відновить роботу один з найпопулярніших музеїв світу. Про це повідомляють на офіційних акаунтах Лувру у твіттері й інстаграмі. Водночас можливість забронювати квитки в музей відкриється на сайті 15 червня.

Наприкінці травня прем’єр-міністр Франції оголосив про черговий етап зняття обмежень через карантин. Так, з 2-го червня в країні відкриють кафе й ресторани. Щоправда, в Парижі, де кількість хворих поки ще висока, відкриють тільки тераси. Після цього з офіційною заявою виступив Лувр: за словами представників музею, вже з 31 травня почали роботу сади Тюїльрі, а сам музей готується до відкриття 6 липня. Відвідувачі зможуть потрапити в музей тільки в масках, а нові вивіски у всіх будівлях і приміщеннях допоможуть дотримувати потрібну дистанцію в 1,5 метра.

Реклама

Нагадаємо, що Лувр лідирує в списку найпопулярніших музеїв світу. Торік його відвідало 9,6 мільйона осіб. У березні музей, як і більшість культурних установ в Європі, закрився через пандемію COVID-19.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.