До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У музеї Іва Сен-Лорана в Парижі з'явиться 40 нових кутюрних суконь

Восени 2017 року в Парижі, на авеню Марсо, відкрився музей Іва Сен-Лорана – а вже в березні його експозиція доповниться новими нарядами. Паризький музей зосереджений на кутюрній спадщині дизайнера: 13 березня тут оновиться постійна експозиція, в якій можна буде побачити 40 нових кутюрних суконь з архівів Yves Saint Laurent. Розглянути їх можна буде до 9 вересня.

У музеї повідомляють, що деякі кутюрні наряди вперше покажуть публіці – наприклад, розшитий плащ, присвячений французькому художнику і сценографові художнику Жоржу Браку, а також плаття і піджак з тафти з весняно-літньої колекції 1986 року.

Реклама

Тим часом нова виставка відкривається і в музеї Іва Сен-Лорана в Марракеші. 23 лютого тут почне роботу експозиція під назвою "Нурредин Амір. Скульптурні сукні". Вона присвячена марокканському дизайнеру Нурредин Аміру, який експериментує з технологіями і відомий своїм умінням моделювати сукні як скульптури.

Виставка "Нурредін Амір. Скульптурні сукні"

Читайте також:

Chanel проведе реконструкцію Гран-Пале

Не можна пропустити: кращі виставки в Києві

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.