До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відкривається виставка про паралелі між злочинами СРСР та росії

15 червня на Михайлівській площі відкриється виставка "Комунізм = Рашизм", яка продемонструє паралель між злочинами СРСР та сучасної росії. Проєкт ініціював Архів національної пам’яті України. Виставку створено на основі архівних документів з Львівської, Житомирської, Миколаївської, Вінницької, Волинської областей, сучасних світлин та задокументованих злочинів сьогоднішньої російської армії.

Виставка "Комунізм = Рашизм" демонструє на конкретних історіях знищених людей, що криваві методи росії не змінилися ще з минулого століття. За наочний приклад узято 15 історій українців з XX та XXI століть, які постраждали від комуністичного та рашистського режимів.

Реклама
Фото: Шабо, Одеська область / Фото: Нільс Аккерман / lundi13 / Fuel Publishing

"У часи повномасштабного наступу росії на Україну ми ще раз переконалися – непроговорене минуле, без правильно та справедливо розставлених акцентів, рано чи пізно призведе до біди", – кажуть в Архіві національної пам’яті. Автори виставки – співробітники Архіву національної пам’яті Ігор Кулик та Дарина Рогачук.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.