До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відкривається виставка фотографа Лорана Бенаїма

У київській галереї Brucie Collections відкривають виставку еротичних фотографій француза Лорана Бенаїма.

"Я завжди був зачарований сексом, різноманітністю практик і наполегливістю людей задля реалізації своїх фантазій, – каже паризький фотограф Лоран Бенаїм. – Ці моменти надихають мене у всіх їх проявах: прекрасному, потворному. У мене немає критеріїв естетичного відбору, мене цікавить тільки вираз людського бажання".

Реклама
Лоран Бенаїм (фото – taschen.com)

Фотографу Лорану Бенаїму 54 роки. Він отримав ступінь з фотографії ще в 1980-х, і був фотографом-репортажником, але завжди тяжів до художньої фотографії. На початку 1990-х він захопився вінтажною фотографією, а з 1996 року почав займатися еротичною. Його світлини часом нагадують старі листівки Прекрасної епохи. Він досягає цього за допомогою техніки біхроматного друку, що була популярною в ХІХ столітті. Виставки Бенаїма проходять в Парижі, Берліні, Мюнхені, Цюріху, а вже цієї весни його новий альбом з 300 фотографіями представляє видавництво Taschen.

Виставка Лорана відкриється 24 квітня в київській галереї Brucie Collections. Там покажуть і рідкісні роботи фотографа, і добре відомі тим, хто за ним стежить: "Мадемуазель у Парижі", "Собака Джулії", "Ноги Матильди". Серед героїв Лорана Бенаїма – або непрофесійні моделі, або реальні коханки: його герої часто розігрують перед камерою шоу, так перетворюють секс у театр, а фотограф виступає свідком або скоріше режисером-документалістом. Всі зйомки проходять у студії Бенаїма в паризькому передмісті Монтрей.

Виставка "Лоран Бенаїм" триватиме з 25 квітня до 31 травня.

Фото: bruciecollections.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.