До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Портрет: перформанс Дарії Кольцової в арт-просторі Set

"Хочете, я намалюю ваш портрет?", – запитує художниця Дарія Кольцова і запрошує всіх охочих відвідати незвичайний перформанс у незалежному арт-просторі Set на Ярославовому Валу. Він розпочнеться 28 вересня о 12:00.

Портрет – дивовижний жанр у мистецтві. Портрети-скульптури робили стародавні римляни, портрети писали Леонардо да Вінчі, Веласкес і навіть Енді Воргол. Портрети бувають релігійними та іронічними, бувають карикатури, політичні портрети. Молода українська художниця Дарія Кольцова, призерка премії МУХi і номінантка на премію PinchukArtCentre, пропонує свій погляд на цей жанр. Її портрети – про любов і ніжність, про вміння бачити красу в повсякденності.

Реклама

Наприклад, у ксерокопії. Річ у тім, що свої портрети Дарія робить за допомогою ксерокса – хоча на перший погляд вони нагадують більше натюрморти голландських художників, ніж результат ксерокопії. Проте саме ксерокс дає фактично достовірний відбиток людини. З відбитка Дарія складає колаж, у якому документує і передає своє враження від людини і її образу: волосся, тіла, асоціацій – рис, що зазвичай залишаються в пам'яті, навіть коли ви забуваєте обличчя людини.

Зареєструватися на портретну сесію Дарії можна за посиланням. Тривалість сеансу – 40 хвилин.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.