До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Невічні цінності: нова виставка Іллі і Саші Чичканів

У Karas gallery на Андріївському узвозі відкрили виставку "Психодарвінізм. Невічні цінності".

Саша та Ілля Чичкани

Приблизно раз в півтора роки художник Ілля Чичкан разом зі своєю донькою Сашею проводить спільну виставку. Останній великий проект був 2017-го, також у галереї "Карась": іронічний живопис Іллі сусідив з колажами Саші, зробленими з вирізок здебільшого глянцевих журналів. Через півтора року батько і донька продовжують розмірковувати про суспільство і його цінності в серії "Психодарвінізм", розпочатій ще 2017 року.

Реклама

У двох залах галереї художники показали 10 нових робіт. Це живопис, колажі та аплікація. У техніці колажу Саша Чичкан досягла такого рівня майстерності, що її роботи доводиться розглядати зблизька: не віриться, що це колаж, а не живопис.

Передмовою до виставки став текст Іллі, опублікований в Facebook. "Сміття вже давно не викидають, його купують. "Мало хто з нас може винести тягар розкоші. Звичайно, чужої", – припустив Марк Твен. Протистояння між тими, хто радісно витрачає на сміття гроші, і тими, хто не може собі цього дозволити, – в цьому головний конфлікт, що розділив соціум".

<b>ЧичканВыставка_2019</b>

Виставка триватиме до 23 липня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.