До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Не можна пропустити: у Києві відкривається виставка фотографа Армена Парсаданова

У лютому 2018 року пішов з життя український фотограф Армен Парсаданов. Він був постійним контриб'ютором українського і американського Vogue, його знімки публікували The Calvert Journal і Dazed. Він знімав арт-проекти з дизайнером і художницею Машею Ревою, зокрема, для книги Симона Порта Жакмюса. У своїх особистих проектах, таких як Nutshell, Армен документував типажі і особистості київської молоді. У нього було багато друзів і шанувальників. Тепер вони зібралися, аби вшанувати його – організували виставку його робіт SALUT ARMEN. Саме словом "салют" він, зазвичай, вітав знайомих.

<b>arrmen42</b>

Реклама

1 листопада відбудеться відкриття виставки у київській галереї Bursa. Вона підготовлена близькими друзями Армена: Сашею Мажарою, Машею Ревою, Вітею Глущенком, Владом Дмитрівом, Романом Хімеєм, Яремою Малащуком і Настею Калитою. Команда працювала над безліччю архівів, фото- і відеоматеріалів, плівок, записів і особистих фрагментів фотографа. На виставці покажуть і роботи, які раніше ніхто не бачив. Вони дадуть змогу подивитися тонким, уважним, і трохи ностальгічним поглядом, яким дивився Армен на своє оточення, особисте життя, роботу, любов, дружбу. Ця виставка – колективний портрет і, одночасно, місце зустрічі різних людей, яких об'єднала одна людина.

З 25 листопада виставку представлять у культурному центрі "Майстер-клас", в якому довгий час працював Армен, і який підтримав виставку. Це виставковий простір на вулиці Богдана Хмельницького 57б, де раніше був Master Club.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.