До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про першу у світі виставку, присвячену Тьєррі Мюглеру

У Монреальському музеї витончених мистецтв 2 березня відкрили виставку, присвячену хитромудрим проектам французького кутюр'є і креативника, Тьєррі Мюглера. У межах експозиції представлені понад 140 вбрань, аксесуарів і ескізів, які висвітлюють роботи дизайнера.

Тьєррі Мюглер у фіналі свого шоу сезону осінь-зима 1995/1996

Відомого завдяки своїй філософії "розширення прав і можливостей жінок", французького кутюр'є, чиє бачення моди є святкуванням видовища, удостоїли персональної виставки в Монреальському музеї витончених мистецтв. Названа як Thierry Mugler: Couturissime, експозиція дає змогу творам Мюглера, які часто називали не від світу цього, говорити самим за себе. Від знаменитої колекції La Chimère до футуристичної робо-жінки – в цілому буде представлено 140 робіт, створених в період з 1973 до 2001 року, а також культові парфуми, унікальні фото і раніше невідомі ескізи дизайнера.

Реклама
Thierry Mugler осінь-зима 1995/1996

"Метаморфози, супергероїні і кіборги – давно присутні у творчості Мюглера: він дуже рано побачив на своєму шляху транслюдські революції. Його приталені і елегантні роботи, а також небезпечні і спокусливі жінки – це люди всесвіту гламуру і спокушання на межах реальності", – каже Наталі Бонділь, генеральний директор і головний куратор Монреальського музею витончених мистецтв, яка створила цю масштабну експозицію, коли попит на модні виставки – високий як ніколи.

Thierry Mugler осінь-зима 1995/1996

Крім усього, до виставки представили велику фотокнигу, що складається з 600 ілюстрацій, зібраних куратором Тьєррі – Максимом Лоріо і відредагованих музеєм та видавництвом Phaidon. Це також перша монографія Тьєррі Мюглера і абсолютний must have колекціонера.

<b>Thierry Mugler: Couturissime</b>


Виставка Thierry Mugler: Couturissime триває у Монреальському музеї витончених мистецтв з 2 березня до 8 вересня 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.