До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніша зачіска майбутньої осені: покрокова інструкція

У Нью-Йорку відбувся показ Jason Wu, де моделі з’явилися із зібраним у хвіст волоссям. Ніби й нічого нового, але поєднання гладких пасом біля лиця й текстурованих — на потилиці зробило зачіску особливою. Як зробити модний хвіст: покрокова інструкція.

Низький хвіст — улюблена зачіска моделей: саме із зібраним волоссям вони пересуваються між показами. Зачіска згодиться й для повсякденного життя, чи то ділова зустріч, чи то Zoom-конференція, вечірка або прогулянка.

Реклама
Jason Wu

"Такий хвіст — образ на щодень, який стане великим трендом сезону. Зачіска ідеальна для вечірок через Zoom або навіть для побачень удома", — каже Жустін Маржан, міжнародна стилістка з питань зачісок.

Jason Wu

Крок 1.

Вимийте волосся, обполощіть за допомогою кондиціонера та дайте йому висохнути в природний спосіб з попередньо нанесеним на нього текстурувальним спреєм.

Jason Wu

Крок 2.

Розділіть волосся на прямий проділ від чола до потилиці, потім закріпіть з одного боку, щоб воно вам не заважало. Спереду відокремте й закріпіть два пасма волосся, які потім облямовуватимуть лице.

Крок 3.

Зберіть половину волосся від кінчика вуха до маківки. Нанесіть на корені мус для об’єму, потім розчешіть і зафіксуйте за допомогою гумки у хвіст. Повторіть те саме з нижчими пасмами волосся з цього боку, потім зафіксуйте їх ще однією гумкою до першого хвоста.


Jason Wu
Jason Wu

Крок 4.

Відокремте невелику частину волосся й обгорніть його навколо основи, щоб приховати гумку.

Jason Wu

Збризніть зубну щітку лаком для волосся й скористайтеся нею, щоб розгладити волосся навколо гумки, а потім закріпіть його за допомогою шпильок.

Готово!

Jason Wu

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.