До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сріблясто-рожевий – новий тренд у фарбуванні

З платинового блонду – в рожевий піксибоб зі сріблясто-металічним відтінком. Б'юті-трансформації Кари Делевінь у рамках промотуру її нового фільму "Валер'ян і місто Тисячі Планет" дивують усе більше й мають усе сміливіший вигляд. Після того, як у квітні модель та актриса поголилася наголо і навіть встигла пофарбувати свою лисину в сріблястий колір, її волосся трохи відросло і набуло модного платинового відтінку блонду.

По завершенню промотуру Делевінь знову пішла на ризик і разом зі стилістом з волосся Марою Росзак додала зухвалому пікси дещо рожево-срібної магії. "Рожевий та сріблясто-сивий – сьогодні ввечері в Мехіко. Остання прем'єра туру. Коротке волосся неймовірно універсальна. Для будь-якої жінки, котра зважилася на коротку стрижку, це must do!" – пише Росзак у своєму Instagram-акаунті.

Реклама

Одноко погляду на новий образ Кари Делевінь достатньо, щоб наважитися розпрощатися зі своїми локонами і піти на експеримент. Сріблясто-рожевий відтінок має вигляд бездоганний та свіжий: ніби два тренди – unicorn hair і громбре – об'єднали свої сили в один. А для тих, хто не готовий до настільки яскравого відтінку волосся, є вихід – тимчасове фарбування й підбірка крейди, барвників та кремів у відтінках.

Більше краси – в Instagram @voguebeautyua

Читайте також:

Щодень нова: найкращі засоби для тимчасового фарбування волосся

Фламбояж, громбре и nude: что надо знать тем, кто хочет сменить цвет волос

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.