До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Патті Сміт приїде до Києва

Співачка й поетеса, "хрещена мати панк-року" Патті Сміт приїде до Києва з ексклюзивним виступом "Вечір розмов і музики". Разом зі Сміт також виступить Тоні Шанахан.

Коли Патті Сміт починала, вона стала справжньою знахідкою й "іконою" для нового покоління, налаштованого на конфронтацію з істеблішментом, покоління, ідеологією якого був панк. Безпосередньо Сміт прославилася тим, що поєднала рок і поезію у своїй роботі.

Реклама
Патті Сміт, 1978

Коли панк став занадто комерційним, принципова Патті втратила до нього цікавість і зробила перерву аж на 16 років, повернувшись на музичну сцену після того, як упродовж короткого часу багато хто з її близьких пішов з життя, і музика стала для неї в певному сенсі розрадою. Творчість співачки нового періоду як і раніше провокаційна та сповнена почуття справедливості й небайдужості до соціальних і світоглядних речей.

Наприкінці 2007 року її ім’я внесли до Зали слави рок-н-ролу. Її дебютний альбом 1975 року посідає провідне місце серед 500 найкращих альбомів усіх часів за версією журналу Rolling Stone. Також Патті відома своїми мемуарами "Просто діти" (Just Kids), за які у 2010 році виграла Національну книжкову премію.

"Вечір розмов і музики" з Патті Сміт відбудеться 29 серпня в київському театрі імені Івана Франка.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.