До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зачіски з 90-х, які сьогодні знов актуальні

Дев’яності — десятиліття, що постійно повертається на модні радари в тому чи іншому вигляді. Цього сезону дівчата згадують зачіски, які наші мами робили тридцять років тому, а ми їх тепер успішно інтерпретуємо. Найпопулярніші укладки того часу, які заслуговують сьогодні на увагу, — у нашому матеріалі.

Модные прически из 1990-х

Гладке волосся

Гладке волосся з прямим проділом посередині — одна з найпопулярніших зачісок 1990-х. Саме таку укладку носила Рейчел із "Друзів", зі світлинами якої дівчата в усьому світі приходили до своїх перукарів.

Реклама

Хвіст-мальвінка

Хвіст-мальвінка збирається тільки з верхньої частини волосся, а знизу воно залишається розпущеним. У 1990-х любили цей кокетливий образ дівчата різного віку, зокрема й Кім Кардаш’ян. Сьогодні він має особливо ефектний вигляд на волоссі з градієнтним фарбуванням, коли світліші кінці волосся розсипаються на плечах.

Вічна класика

Деякі дівчата в 1990-х нерідко захоплювалися класикою. Згадати хоча б Мадонну, яка на початку дев’яностих не зраджувала укладку в дусі Мерилін Монро та інших зірок золотої ери Голлівуду.

Шпильки

Дев’яності — неймовірно різноманітне десятиліття. На модній арені сусідили водночас мінімалізм, барокова пишність Versace та шпильки. Останні якраз тріумфально повернулися через тридцять років.

Пристрасні кучері

Хто з нас у дитинстві не любив залишати кучері біля скронь, збираючи інше волосся в тугий хвіст. Час згадати цей прийом, який найкраще засвідчує, наскільки циклічна мода сьогодні. Спробуйте поєднати їх із великими сережками, як це робить Гелена Бордон.

За матеріалами vogue.com.mx

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.