До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зачіска на Новий рік: повний гід

Vogue.uа вибирає модні зачіски, які підійдуть для новорічної ночі. Хвилі, пучки, зібране волосся, коси і шовковисте, хвилясті пасма. Вибирати безумовно є з чого​

Хвилі

Глянцеві хвилі, що розсипаються по плечах, – ідеальна зачіска для тих, чиє волосся схильне звиватися від природи. Таким буде простіше втримати завитки. Зачіска не підійде тим, в кого важке волосся – під власною вагою вони розпустяться протягом години, і всі зусилля дарма пропадуть.

Реклама

<b>причи nY wavy</b>

Гладкі укладки

Тим, хто має намір у новорічну ніч опинитися в розкішному місці (і в розкішній сукні), є сенс вибирати елегантне гладке вкладання – воно найкраще підкреслить красу вбрання. Випрямлене волосся треба прибрати з обличчя й заправити за вуха. Якщо залишити його вільно звисати, то алюзії на Періс Хілтон епохи 2000-х неминучі.

<b>причи NY гладко</b>

Обруч

Аксесуар, яке послужить одночасно прикрасою, святковою короною і дозволить відчувати себе вінцем творіння. Найкраще виглядає з зібраним волоссям. Тим, хто впевнений у собі, можна обручем не обмежуватися і додати до образу велику яскраву сережку. Правильний референс – показ Elie Saab.

<b>причи NY Обруч</b>

Пучок

Святковий пучок може бути напрочуд складним, але водночас – недбалим. Гладкі монументальні форми – табу. При цьому пучок можна прикрашати оксамитовими стрічками, витонченими шпильками або намистинами. Гарна новина: така зачіска дозволить танцювати до ранку і при цьому не постраждає. Погана: з нею впорається тільки дійсно крутий майстер.

<b>причи NY пучки</b>

Коси

Нічого спільного зі скромними учнівськими зачісками. Модні коси – скуйовджені, перехоплені резинками біля потилиці і до кінчиків, в крайньому випадку – corn rows, як на показі Balmain. Зачіска на рідкість практична – з нею можна і в спа, і в літак, і на вулицю грати в сніжки.

<b>причи NY косы</b>

Хвіст

Переваги "хвоста" неоціненні: зібране волосся не заважає цілуватися, пити шампанське, палити бенгальські вогні. До того ж зачіска не вимагає особливих стилістичних навичок. Волосся треба висушити, надавши йому об'єму, завити будь-яким зручним способом, потім зібрати низько, майже біля основи шиї – і закріпити резинкою. Для більшої урочистості резинкуможна обернути пасмом власного волосся і закріпити знизу.

<b>Причи NY хвосты</b>

Більше краси: Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Виблискувати очима: ідея для новорічного макіяжу

Ідея для святкового макіяжу: блиск + насичений колір

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.