До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Виблискувати очима: ідея для новорічного макіяжу

Мода на блискучий макіяж очей видається дуже доречною напередодні новорічних свят.​

Genny

Мерехтливі тіні необов'язково поєднувати з діадемою або вечірньою сукнею. Швидше навпаки: для подібних рим потрібні смак, відчуття кольору, самоіронія і сміливість виступити в усій красі. Якщо такий набір здається надмірним, є вихід – лаконічний монохромний макіяж. Для цього блискучі тіні потрібно розтушувати на повіках, а щоб додати погляду глибину і візуально збільшити очі, можна затемнити складку верхньої повіки. На відміну від професійного гліттера, який розсипається по одязі і щоках, тіні люксових марок слухняні і прості у використанні. Порада тим, хто збирається танцювати до світанку, – використовувати базу під тіні, інакше вони зникнуть опівночі.

Реклама
Набор для макияжа глаз La Palette Eclats Nocturnes, Givenchy, лимитированный выпуск, Набор для макияжа лица, глаз, бровей и губ Palette Gold, Guerlain, Набор для макияжа глаз Trait de Caractère, Chanel

Більше натхнення для створення святкового макіжа шукайте на показах Elie Saab, N21 і Zuhair Murad Haute Couture.

Elie Saab
N21
Zuhair Murad Haute Couture.

Читайте також:

Свято наближається: різдвяна колекція макіяжу MAC

Ідея для святкового макіяжу: блиск + насичений колір

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.