До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кармен Електра запускає веганську лінію засобів для догляду за шкірою

Модель, зірка "Рятувальників Малібу", 48-річна Кармен Електра запускає веганську лінію для догляду за шкірою GOGO Skincare

Електра, яка дотримується одного й того ж режиму догляду ось уже понад двадцять років, вважає цю систему ключем до підтримання краси без хірургії. Назву GOGO було навіяно синглом Електри "Go-Go Dancer" з її однойменного дебютного альбому 1993 (тоді його продюсував Prince). Засоби заявлені як такі, що не містять парабенів, сульфатів, глютену, а також cruelty-free. Поки лінійка містить усього три засоби, які виходять набором: сироватка Glow, крем для повік Awaken і зволожувальний крем Nourish. Засоби можна купити на сайті Gogoskincare.

Реклама

Нагадаємо, не так давно Фаррелл Вільямс запустив власну позагендерну лінію косметики для догляду за шкірою з яскравою назвою Humanrace. Із цієї нагоди американський Allure вийшов з портретом Фаррелла на обкладинці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.