До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Який аксесуар для волосся нам знадобиться восени

Низько зібраний гладенький хвіст — ідеальне рішення для будь-якої ситуації. У майбутньому сезоні такий хвіст став однією з головних зачісок сезону, яка доповнює як зухвалі, так і класичні образи. Закріплювати його можна безліччю способів, але беззаперечним фаворитом модних шоу стала чорна гумка для волосся — так-так, та сама, що є на касі будь-якого fast fashion бренду.

Реклама

"Низький хвіст, чорна японська гумка для волосся", — саме так описує стиліст із зачісок Дам’єн Буассіно наймоднішу зачіску сезону, яку можна було помітити на безлічі показів, від Valentino і Jil Sander до Beautiful People і Boss. Японська гумка — багатофункціональний аксесуар: її можна носити як обруч, закріплюючи кучерики волосся над чолом і скронями, а можна використовувати як звичайну гумку, зав'язуючи хвіст. "Ви помічаєте гумку, вона чорна. Те, що вона помітна, справляє враження, наче зачіску зроблено вдома, самостійно ", — сказав Ентоні Тернер, стиліст, на показі JWAnderson. Зачіску можна трохи ускладнити: відокремити бічні пасма і вплести їх у хвіст. "Це така форма бондажу", — розвиває ідею Юджин Сулейман, який відповідав за образи моделей на показі Preen.

Preen by Thornton Bregazzi

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.