До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як доглядати за освітленим волоссям: особистий досвід Алли Барановської

Найскладніше фарбування — блонд — ще і найвибагливіше в догляді. Як доглядати за освітленим волоссям, і які засоби допомагають відновити його після фарбування, розповідає амбасадорка Kerastase, інфлюенсерка Алла Барановська.

Засоби лінійки Blond Absolu, Kérastase

Блондинки завжди прагнуть зберегти ідеальний блонд і водночас підтримати здоров’я волосся. І, звісно, вони завжди в пошуках ідеальних засобів, які дадуть змогу досягти цих цілей. Засобів, призначених для догляду за освітленим волоссям, сьогодні мільйон. Але серед цього різноманіття, на жаль, не так багато продукції, яка дарує блондинкам потрібний догляд і збереження правильного кольору водночас.

Реклама

Одна з найефективніших і найгучніших лінійок для догляду за блондом — Blond Absolu від французького бренду Kérastase. У засобах цієї лінійки — висока концентрація гіалуронової кислоти, яка чудово зволожує й буквально наповнює волосся енергією. Можна помітити, що найчастіше освітлене волосся здається матовим. Це типова особливість блонду: через те, що лусочки волосся трохи підняті (це помітно в разі багаторазового збільшення), волосся гірше відбиває світло. Завдяки гіалуроновій кислоті волосся стає м’якшим, еластичнішим, а також починає сяяти.

Склад усіх засобів лінійки збагачений дорогоцінним екстрактом квітів едельвейса з його потужним антиоксидантним ефектом. Він захищає волосся від впливу ззовні — погодних умов, смогу й тютюнового диму. До складу також уходять спеціальні пігменти, які не просто нейтралізують жовтизну, а й надають блиску, підтримують стійкість відтінку. Це дає змогу волоссю зберігати майже той самий відтінок, що й після фарбування.

"Щоб досягти найкращого результату, важливо дотримувати певних правил", — радить Алла Барановська. І ділиться таємницями свого догляду з гамою Kérastase Blond Absolu.

УЛЬТРАЗВОЛОЖУВАЛЬНИЙ ШАМПУНЬ-ВАННА BAIN LUMIÉRE

"Через часті укладання з використанням стайлінгу я мию голову майже щодня. Для щоденного вжитку ідеальний зволожувальний шампунь, який добре живить волосся й не вимиває пігменту. Bain Lumiére має унікальну формулу, яка завдяки комбінації гіалуронової кислоти й екстракту квітів едельвейса делікатно очищає, інтенсивно зволожує волосся від коренів до кінчиків, надає волоссю легкості й блиску. Але одного шампуню знебарвленому волоссю не досить, навіть якщо він насичений компонентами для догляду. Волоссю відтінку блонд потрібен додатковий інтенсивний догляд: наприклад, маска або бальзам, а іноді й сироватка. Усе це можна знайти в Kérastase".

МАСКА ДЛЯ ІНТЕНСИВНОЇ НЕЙТРАЛІЗАЦІЇ, ВІДНОВЛЕННЯ ВОЛОССЯ MASQUE ULTRA-VIOLE

"Головна перевага маски Masque Ultra-Viole, завдяки якій вона завоювала довіру й прихильність багатьох дівчат, — це глибокий нейтралізувальний вплив... Вона усуває жовтизну, зберігає яскравість і насиченість блонду. Всього 5 хвилин — і ви просто не впізнаєте свого волосся. Важливо пам’ятати, що маску треба наносити не раніш як за місяць-півтора після освітлення волосся в салоні. Використовувати її досить один раз на тиждень, а в деяких випадках — один раз на 10 днів після ретельного миття".

Masque Ultra-Viole з лінійки Blond Absolu, Kérastase
БАЛЬЗАМ-ДОГЛЯД ДЛЯ ІНТЕНСИВНОГО ЗВОЛОЖЕННЯ, ВІДНОВЛЕННЯ ВОЛОССЯ CICAFLASH

"Бальзам-догляд Cicaflash ніжного лавандового кольору — універсальний засіб для пофарбованого блонду, який можна використовувати 2—3 рази на тиждень після зволожувального шампуню. Він поєднує поживні властивості маски й невагомий ефект кондиціонера. Головне — дати йому попрацювати на волоссі хвилин п’ять, і тільки потім змивати водою. Гіалуронова кислота й екстракт едельвейса в складі засобу прекрасно розгладжують, зміцнюють і пом’якшують волосся. Після догляду воно здається густішим, ніби сповненим сили зсередини, від самих коренів до кінчиків".

СИРОВАТКА ДЛЯ ТЕРМОЗАХИСТУ Й ЗМІЦНЕННЯ ВОЛОССЯ CICAPLASME

"Сироватку-термозахист Cicaplasme я використовую щоразу після миття голови, рівномірно розподіляючи взавдовжки волосся. Вона зміцнює знебарвлене й навіть посивіле волосся. Завдяки складу й зволожувальним властивостям сироватка не дає волоссю пушитися навіть у вологу або холодну погоду. Але головне, вона захищає пасма від впливу високих температур (до 230 °C). Її я люблю використовувати й у спеку: до її складу входять УФ-фільтри для щоденного захисту від сонця. Після нанесення я розчісую волосся своїм улюбленим гребінцем Janeke x CLIPSE і роблю гарячу укладку без остраху, що вона зашкодить волоссю".

Сироватка-термозахист Cicaplasme з лінійки Blond Absolu, Kérastase
ШАМПУНЬ-ВАННА ДЛЯ НЕЙТРАЛІЗАЦІЇ ЖОВТОГО ВІДТІНКУ ВОЛОССЯ BAIN ULTRA-VIOLE

"Шампунь-ванна Bain Ultra-Viole ідеальний для блондинок, що від природи мають потужний жовтуватий пігмент і прагнуть зберегти холодний перелив. Водночас шампунь забезпечить максимально ніжне очищення, навіть якщо маєте дуже пошкоджене знебарвлене волосся, а також додасть йому м’якості й блиску.

Bain Ultra-Viole потрібно чергувати з фіолетовою маскою й не використовувати обидва засоби водночас: для них властива дуже потужна здатність нейтралізувати жовтизну. У тандемі вони можуть надати досить темний відтінок блонду".

Засоби лінійки Blond Absolu, Kérastase

"Якщо ви хоча б раз відчуєте вплив і побачите ефект від засобів лінійки Kérastase Blond Absolu, навряд чи зможете відмовитися від неї в майбутньому. Це те диво для волосся, про яке мріє кожна блондинка. Після Blond Absolu волосся стає таким слухняним і гарним, що з’являється змога легко зробити будь-яку укладку в домашніх умовах", — запевняє Алла. Купити засоби Blond Absolu можна в мережі салонів Clipse та онлайн.

Фото: Міша Федорак

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.