До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гривка: якою вона буде 2019 року

Світ розділився: на тих, хто закликає безкоспромісно відкривати лоб, і на тих, хто активно пропагує гривки.

Fendi

Як це часто стається, воду збаламутив Гвідо Палау. Для шоу Prada, на якому він працював пліч-о-пліч з візажистом Пет Макграт, стиліст по волоссю придумав інтегрувати гривки в усі зачіски моделей. Її приміряли всі посланниці марки, включно з Каєю Гербер і Ріанною ван Ромпей.

Реклама
Ріанна ван Ромпей на шоу Prada

Гривки були накладними; їх виготовили заздалегідь, щоб перед показом приладнати до голів моделей і вже прямо на них створювати фінальний образ. Їх поєднували з ностальгічними обручами в дусі 60-х.

Prada

Римувати гривку (а, точніше, стилізацію під неї) з обручем спало на думку стилістам показу Simone Rocha. Фронтальна прикраса з м'якого пір'я імітувала пасма, що розлітаються по лобі.

Simone Rocha

Загалом, тенденція така, що гривки інтегруються в будь-яку зачіску: чи це святкова укладка з високим хвостом (Julien Macdonald) або копиця легковажних кучерів (Giorgio Armani). Гривка допомагає урізноманітнити боб, який встиг стати модною hair-уніформою моделей і інсайдерів, а також пожвавити високі "шкільні" пучки (Fendi). Тим, хто не наважується один раз відрізати, можна хоч сто раз приміряти: накладні гривки, дуже природні на вигляд, є у Balmain Hair Couture. Надихнутися прикладами моделей можна в галереї.

<b>челки сс19</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.