До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що треба знати про новий Miss Dior і про те, як зустріли аромат в Україні

В Україні представили Miss Dior Eau de Parfum — оновлений аромат Dior, амбасадором якого вже майже десять років є Наталі Портман.

Miss Dior EDP

"Кожен аромат уособлює людський характер, — каже хранитель історій Dior Євген Пономаренко, — що розкривається потім на вашій шкірі".

Реклама
Miss Dior EDP

Miss Dior EDP парфумер Дому Франсуа Демаші переосмислив під час карантину. Коли пересування й зустрічі з друзями були обмежені, Демаші вирушив погостювати до своєї подруги Кароль Б’янкалани, яка вирощує для Dior ароматну сировину. Крізь прочинене вікно долинав свіжий і яскравий аромат троянд — але не солодкий, а терпкий і оксамитний.

Miss Dior EDP

"Молодий сорт, щойно висаджені кущі, — пояснила Кароль. — Сорт „Солодке кохання"". Демаші закляк, ніби громом уражений: він зрозумів, як саме треба увиразнити нову парфумерну композицію.

Miss Dior EDP

В ароматі — стиль і дух дизайнерів, які продовжують творчу спадщину Дому: феміністський — Марії Грації К’юрі, креативної директорки жіночій лінії Dior; авангардний і футуристичний — Кіма Джонса, креативного директора чоловічого одягу; тонкий і вишуканий — Віктуар де Кастелане, очільниці ювелірного підрозділу Dior.

Miss Dior EDP

Демаші зробив аромат не просто продовженням колекцій одягу, а ще й парфумерною історією кохання. "Miss Dior EDP розвивається як взаємини між чоловіком і жінкою, — розповідає Євген. — Свіжі ноти бергамоту й конвалії — перше знайомство і дотик, троянда „солодке кохання" — яскравий спалах почуттів; боби тонка, ваніль, сандал і фрукти — майже еротичний акорд".

Miss Dior EDP

Флакон Miss Dior, який можна гравіювати, прикрашений кутюрним бантом, які з 1856 року виробляє старовинна французька мануфактура на обладнанні XIX століття. Її послугами користуються лише виробники одягу Haute Couture.

Фрагмент стрічки, що прикрашає флакон Miss Dior EDP

Футболка Наталі Портман, у якій вона з’являється в кадрі буквально на кілька секунд, — теж, звісно, Couture. 500 годин ручної роботи, натхнення, яке найпростіше передати італійським 'Mille Fiori', рясноцвіття.

"Багатогранний аромат Miss Dior формує новий світ навколо своєї власниці — як кроляча нора, яка веде в чарівний світ, — на закінчення сказав Євген Пономаренко. — Відтворити магічний всесвіт Miss Dior для гостей вечора, серед яких були Світлана Бевза, Аліна Долініна, Надя Дорофєєва, Алла Барановська, Дмитро та Ірина Монатики, допомогли DJ Kenziro й Olimpia, а флористи Klovsky Sad зібрали букети в стилі Dior для кожного гостя. Перенестися на Південь Франції, де вирощують троянди для Miss Dior, допомогла дегустація французьких рожевих вин, яку провів сомельє Роман Рема. Як минув день Dior у ЦУМі Київ, дивіться в галереї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.