До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наталі Портман у новому мініфільмі Miss Dior Eau de Parfum

Наталі Портман — обличчя Miss Dior Eau de Parfum, ідея кампанії якого — любов до світу й до себе.

Наталі Портман

Свіжий, квітковий, спершу освіжає, потім огортає теплом — такий новий Miss Dior Eau de Parfum. Звичні ноти троянд тут набувають зрілого звучання завдяки бобам тонка й сандаловому дереву. Перші надають аромату чуттєвості, ноти другого — округлюють композицію, роблять її інтимною й споглядальною.

Реклама
Miss Dior Eau de Parfum

Портман стала обличчям Miss Dior у 2011 році — і вирушила у відрядження "в поля", де вирощують троянди для ароматів Дому. Її видатний компаньйон, майстер-парфумер Dior Франсуа Демаші, розкривав актрисі секрети збирання врожаю, перероблення, вилучення запашної сировини. Відтоді аромат Miss Dior асоціюється в неї з Лазуровим берегом і рожевими полями. А ще вона добре уявляє, яких зусиль — і творчих, і артизанальних — потребує створення аромату, який щороку входить до списків міжнародних парфумерних бестселерів.

Наталі Портман

Коли Портман просять згадати цікаві моменти, пов’язані зі зніманням, вона передусім дякує всім причетним, хвалить команду, яка знімала з дронів, і особливо вирізняє ще одного працівника. Виявляється, в "золотий час", коли світло особливо гарне, поніжитися на сонці виповзають змії; і спеціально найнята людина відповідала за те, щоб шляхи актриси, яка гуляє полем перед об’єктивами камер, і плазунів не перетиналися. У цьому, безумовно, багато турботи про безпеку зірки, але стільки ж — і турботи про природу. "Нам вкрай треба переглянути свої звички, пов’язані зі споживанням, — каже Наталі, — щоб змінювати світ на краще для наших дітей".

Наталі Портман

Флакон нового Miss Dior створений з тим самим sustainable-підтекстом: полегшене скло означає менше витрат на транспортування ароматів і менше шкоди довкіллю. Неможливо уявити подібне в 1947 році, коли на заводі Baccarat випускали перші флакони Miss Dior у вигляді амфор, — вони займали особливе місце на туалетних столиках. Дуже багато місця.

Miss Dior, 1947, у флаконі-амфорі з кришталю Baccarat, Dior

Наталі каже, що новий аромат — про впевненість і щастя. Таким він був із самого початку, коли Крістіан Діор задумував його першу версію. Спершу музою аромату й людиною, яка дала йому ім’я (а радше, своє миле сімейне прізвисько), була Катрін Діор, сестра кутюр’є. Міс Діор — так жартівливо і ніжно називали її близькі. Про це знають усі, хто коли-небудь цікавився історією Дому. Але не всім відомо, що Катрін Діор була не тільки домашньою улюбленицею, а ще й прикладом стійкості духу: в роки Другої світової вона брала активну участь у русі французького Опору.

Miss Dior Eau de Parfum

Наталі Портман сьогодні теж не обмежується лише представницькими функціями — вона активна учасниця кампаній #DiorStandsWithWoman і #DiorChinUp, які порушують питання жіночої освіти, незаконного позбавлення волі, права на працю та її гідну оплату.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.