До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чинити опір марно: новий аромат Givenchy Irresistible

Юна британська топмодель Френ Саммерс зробила приголомшливу кар’єру й стала обличчям Givenchy Irresistible

Френ Саммерс — з Північного Йоркшира. Каже, що він пахне свіжістю й чистотою. "Ми багато гуляємо в парках, нескінченно п’ємо чай, — розповідає Френ. — Може, в цьому таємниця краси?" А потім похоплюється й згадує, що головне, звісно ж, — сон. Спати їй доводиться в літаках: кар’єра розвивається стрімко. Френ було всього 15, коли вона зайшла в beauty-корнер великого універмагу й майже прямо звідти потрапила в модельне агентство. Відразу все закрутилося: знімання, дебют у Christopher Kane, шоу Louis Vuitton, Dior і Givenchy, кампанії Prada, Chloé, Valentino, обкладинки Vogue — і потрапляння до списку найуспішніших моделей світу за версією models.com.

Реклама

<b>френ саммерс сс2020</b>

Саммерс — та людина, якій завиграшки викласти серію безглуздих фото в Instagram. Водночас білборди з досконалим обличчям Френ прикрашають фасади будівель. Вона обожнює танцювати й веселитися з друзями, крім того, виступає за захист довкілля, бореться з булінгом, обстоює зниження обсягу відходів у fashion-індустрії. Словом, irrésistible — сказали б французи.

Це слово і з французької, і з англійської перекладається однаково: "чарівний". Саме таким заявлений новий аромат Дому — Irrésistible.

Він аж світиться: у ньому переливається троянда, дзвенить груша, клубочаться хмари мускусу. Облямування — як рами в імпресіоністів у Musée d'Orsay — світле дерево.

Irrésistible — типово французька історія: з одного боку, невимушений, легкий, грайливий; з іншого — спокусливий і ретельно продуманий (над ним працювали відразу три парфумери — Фанні Бал, Домінік Ропійон і Анн Фліппен). Встояти неможливо.

"Перед чим не можу встояти я? — перепитує Френ. — Перед кавою і фалафелем". Їй щойно сповнилося 20, ще недавно вона потайки брала мамині парфуми, а сьогодні — представляє головний аромат великого Дому. І почувається як риба у воді: "Не бачу сенсу вдавати із себе скромницю, — щиро каже вона, похитуючи ногою в сексуальній босоніжці Givenсhy. — Irrésistible — це коли немає меж і правил, а є тільки свобода. Коли людині комфортно наодинці, коли вона впевнена в собі, це непереборно приваблює".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.