До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший BROCARD Niche Bar в Одесі

Promotion

В Одесі відкрили перший концептуальний бутік нішевої парфумерії – BROCARD Niche Bar.

Реклама
У дизайні бутіка поєднуються аскетична простота стилю лофт, візуальна легкість і скандинавський мінімалізм.
BROCARD Niche Bar – це особлива атмосфера і сервіс, індивідуальні консультації та презентації. Парфумерні експерти занурюють клієнтів в світ ароматів поза модою і часом, в історії брендів і їх творців, інгредієнтів і композицій.

У бутіку представлені бренди: Amouroud, Atelier Cologne, Escentric Molecules, Esteban, Franck Boclet, Gritti, Herve Gambs, Histoires De Parfums, L'Artisan Parfumeur, LM Parfums, Maison Margiela, Montale, Penhaligon's, Tiziana Terenzi, Tom Ford, Zarkoperfume та інші. У кожного бренду – власне звучання, витончений баланс композицій і характерний парфумерний почерк.

Нішеві аромати неповторні, кожен красивий по-своєму і заслуговує належної уваги.

Це висока мода в світі парфумерії, вона проникає в найвіддаленіші куточки душі, пробуджує емоції і звертає на себе увагу.

Поціновувачі нішевих ароматів не бояться відрізнятися від інших і висловлювати свій внутрішній світ через нетривіальні образи.

Знайти свій аромат серед усього розмаїття нішевої парфумерії – мистецтво на межі естетики і театральної гри, історії та культурних кодів.

BROCARD Niche Bar – це занурення в дивовижний світ нішевої парфумерії. Привабливі аромати підкорять уяву, підкреслять харизму і розкриють внутрішній світ.

BROCARD Niche Bar в ТРЦ "Європа", м Одеса, вул. Дерибасівська, 21.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.