До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Люсі Бойнтон — обличчя аромату Chloé

26-річна британська актриса Люсі Бойнтон стала обличчям рекламної кампанії нового аромату Chloé.

Люсі Бойнтон

Люсі представлятиме аромат Chloé в концентрації Eau de Parfum і новий аромат у концентрації Eau de toilette, який з’явиться у вересні 2020. Нагадаємо, у минулому амбасадорами Chloé були Гейлі Беннетт, Клеманс Поезі, Хлоя Севіньї. Люсі Бойнтон не раз з’являлася на червоних доріжках і на обкладинках у вбранні Дому. "Для нас Люсі уособлює притаманні Chloé цінності життєрадісної впевненості й волелюбного духу", — зазначає Симона Каттанео, директорка з маркетингу люксового підрозділу компанії Coty, якій належить ліцензія на виробництво ароматів Chloé.

Реклама
Люсі Бойнтон у фільмі "Вбивство в „Східному експресі""

Люсі Бойнтон народилася в родині відомого британського журналіста Грема Бойнтона і його дружини Адріани П’єлу. До п’яти років дівчинка жила в Нью-Йорку, а потім Бойнтони повернулися до Лондона. Її перша велика роль у кіно — драма "Міс Портер", у якій вона зіграла головну героїню фільму в юності. На той момент Бойнтон було всього 12 років, а на майданчику пощастило попрацювати з Рене Зеллвегер і Юеном Макгрегором. В одному з інтерв’ю Люсі тоді розповідала, що актрисою захотіла стати після перегляду фільму "Моя дочка". Через рік їй дісталася роль у сімейній історії "Балетні туфельки", а потім і в першому серіалі — "Розум і почуття" за романом Джейн Остін. Очікується, що Бойнтон з’явиться на екранах у новому байопіку "Фейтфул" — фільмі, присвяченому життю й творчості британської співачки Маріанни Фейтфулл, давньої подруги Дому Chloé. Люсі також продюсуватиме фільм.

Люсі Бойнтон у фільмі "Балетні туфельки"

Нова рекламна кампанія Chloé з участю Люсі Бойнтон дебютує в усьому світі в друкованих та електронних засобах масової інформації з вересня 2020 року.

Туалетна вода Chloe Rose Tangerine, Chloe

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.