До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Італійські канікули: новий аромат Acqua di Parma

Італійська марка Acqua di Parma поповнила лінію Blue Mediterraneo новим ароматом Chinotto di Liguria, що присвячений рідкісному італійському цитрусові кінотто. Нагадує новинка ранню ранкову прогулянку вздовж скелястих, порослих пишною рослинністю берегів Західної Лігурії.

Головна нота – цитрус кінотто, який втілює заразливу радість життя і традиції італійської майстерності. У кінотто впізнаваний і незвичайний аромат, але йому потрібні особливі кліматичні умови. Якраз такі, як на скелястому середземно-морському узбережжі.

Реклама

Є теорія, що у дерева кінотто східне походження. Але достеменно відомо, що його століттями культивували в Італії, а точніше, в Лігурії. Завдяки гіркувато-солодкому смаку кінотто використовували для приготування тортів, вишуканої випічки, італійських бітерів. Сьогодні завдяки Acqua di Parma він отримує нове життя: стає головною темою аромату.

У його верхніх нотах немов зароджується легкий вітерець, що заряджає енергією. Солодко-гіркі нотки кінотто відтінені свіжістю мандаринової шкірки. У серці аромату розцвітають жасмин і герань з бадьорими нотами кардамону і розмарину. Згодом вибуховий характер Chinotto di Liguria змінюють заспокійливі ноти мускусу і пачулі.

Chinotto di Liguria, Acqua di Parma

На підтримку нового аромату випустили і гель для душу, міні-версію аромату 30 мл, лосьйон для тіла, бальзам для губ і крем для рук.

<b>ADP Chinotto</b>

Нагадаємо, в лінії Blue Mediterraneo також представлені аромати з середземноморськими нотками: калабрійський бергамот, мирт, апельсин. Цього літа її також поповнять креми для рук, лосьйони для тіла і бальзами для губ.

<b>блю медитерранео</b>

З нагоди запуску в Києві відбулась вечірка.

<b>Аква ди Парма кинотто вечеринка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.