До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Лопес випустила нові парфуми

Дженніфер Лопес – не лише успішна акторка і співачка, але і справжня бізнесвумен. Днями Лопес випустила новий аромат свого бренду J.Lo під назвою Promise, а тепер знялася в його рекламній кампанії. На світлинах Дженніфер позує в золотистій сукні, розшитій лелітками, з відкритою спиною і глибоким розрізом біля стегна.

Дженніфер Лопес у рекламній кампанії аромату Promise

Дженніфер Лопес випускає парфуми під власним брендом з початку нульових. В арсеналі бренду вже близько 30 ароматів. Назву нових пахощів підказав Дженніфер відомий американський підприємець Уоррен Баффет, який зазначив, що цей бренд – свого роду обіцянка її шанувальникам. В одному зі своїх інтерв'ю Лопес зізналася, що для неї самої за цією обіцянкою стоять жінки в її родині: мама Гваделупе, сестри Лінда і Леслі, і донька Емма, які дають їй сили і завдяки яким вона хоче продовжувати йти вперед. "Сила, яку я бачу в кожній з них щодня, – це те, що утримує мене на плаву", – зізналася Лопес.

Дженніфер Лопес у рекламній кампанії аромату Promise

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.