До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Велика сімка: нові чоловічі аромати

Осінь – час приміряти нові аромати і придивлятись подарунки з нагоди свят, що повільно, але впевнено наближаються. Vogue.ua вибирає запуски, які абсолютно точно варті уваги.

Terre d'Hermès Eau Intense Vétiver, Hermès

Знаменитий аромат з впізнаваними нотами кремнію, придуманий 2006 року парфумером і колишнім головним "носом" Hermes, Жаном-Клодом Еллена, через 12 років набуває нового звучання. Спадкоємиця Еллена, талановита Крістін Нажель, переформулювала композицію: змістила у ній цитрусові акценти і збагатила її нотою свіжого, зеленого ветівера. З новим ароматом буде цікаво познайомитися і фанатам Terre d'Hermès, і неофітам.

Реклама
Тerre d'Hermès Eau Intense Vétiver, Hermès
Bois de Yuzu for him, Karl Lagerfeld

Енергійний месьє Лагерфельд активно розвиває власну парфумерну марку. Останній випуск – деревно-цитрусовий фужер. Він бадьоро стартує імбиром і гіркотою мандаринової шкірки, розкривається японським цитрусом юзу, і ще довго живе на шкірі текстурними деревними нотами, що відтіняють папірусом і мохом. "Я уявляла собі Bois de Yuzu як вибух свіжості, оду мужності", – розповідає автор композиції, парфумер Емілі Копперман.

Bois de Yuzu for him, Karl Lagerfeld
Oud for Greatness, Initio

Марка Initio випускає розкішні аромати, цінник на яких, як правило, вражає. Ціна виправдана як мінімум дорогоцінними компонентами у складі. Головний цього разу – удове дерево, справжня енергетична воронка, яка затягує з першого вдиху. Oud for Greatness містить найвищу концентрацію удового масла. Не для людей зі слабкими нервами.

Oud for Greatness, Initio
Dark Lord, Kilian

Великий провокатор і темний лорд парфумерії Кіліан Хеннесі запустив нову парфумерну бомбу з промовистою назвою. Шкіра, ром і ветівер, збризнуті лаймом і присипані розтертим чорним перцем, – саме так малює видатний парфумер Альберто Морільяс ольфакторний профіль темного лорда. Страшнувато та красиво.

Dark Lord, Kilian
Habit Rouge Dress Code, Guerlain

Знаменитий аромат Guerlain змінює упаковку – у такому вигляді він виходить у лімітованій серії. У складі композиції – поєднання троянди, праліне, ласих бобів тонка, шкіри, дерева і лайму. У міру відверто, щоб можна було носити його в особливих випадках; у міру елегатно, щоб поєднувати з костюмом. Тьєррі Вассер, головний парфумер Будинку Guerlain, абсолютно точно знає, що робить.

Habit Rouge Dress Code, Guerlain, лімітована серія
The One Grey, Dolce & Gabbana

The One Grey об'єднав свіжі терпкуваті ноти кардамону і ветівера. За драйв і характер відповідають грейпфрут і лаванда, за італійське сибаритство – деревно-амброві ноти. Геометричний флакон сірого кольору – ідеальний компаньйон сучасного інтер'єру. А хто сказав, що підбирати аромат під декорації – заборонено?

The One Grey, Dolce & Gabbana

Armani Code A-List EDT, Giorgio Armani

Armani Code A-List обігрує тему знаменитостей, які вибирають гучні, сміливі аромати. Цей пахне чудовою сумішшю бергамота, лаванди і абсолю бобів тонка. Абсолютно точно не для буднів, і не для спортзалу. Абсолютно точно не для сором'язливих молодих людей.

Armani Code A-List EDT, Giorgio Armani, з нотами бергамота, лаванди і абсолю бобів тонка

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.