До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Аромати в найбільш нестандартних флаконах

Vogue.ua вибирає аромати у флаконах, які схожі на що завгодно, тільки не на пляшечку від парфумів.

Карлі Клосс у кампанії Good Girl, Carolina Herrera

Щорічно на ринку з'являється мінімум тисяча нових парфумів. З такими даними, брендам доводиться боротися за увагу споживачів. Марки змагаються одна з одною у винахідливості. Іноді створюють шедеври. Іноді – флакони, які могли б стати експонатами виставки Camp. Як би там не було, в парфумах головне не форма, а зміст. Саме тому поряд з назвами ароматів ми розмістили їхні основні ноти. Все чесно.

Реклама
Тіло як доказ

Кім Кардаш'ян робить зліпок свого тіла, щоб виготовити флакон для власного аромату. І фактично повторює знакове творіння Jean-Paul Gaultier з 90-х: фігура "пісочний годинник", груди, талія.

<b>духи-жопки</b>

Ведмедик клишоногий

This is not a toy, – проголошує маніфест на футболці плюшевого ведмедя Moschino. Усередині нього ховається флакон парфумів. Щоб ними скористатися, ведмедику потрібно скрутити голову. Джеремі Скотт не шкодує споживача.

<b>духи-мишки</b>

Захоплива анатомія

Серце, виконане з анатомічною достовірністю, "очі" різного рівня переконливості – парфуми можна упакувати і в такі флакони. Вдається, до речі, круто.

<b>духи-другие части тела и внутренние органы</b>

Я головний експонат

Аромати, флакони яких найбільше нагадують сувеніри, – тренд останніх років. Флакони-помади, флакони-яблука, флакони-освіжувачі повітря. Ну що ж, головне, щоб людям подобалося.

<b>духи-предметы</b>

Кесареві – кесаревий

Не лише жінки розніжені увагою і фантазією парфумерних Домів. Чоловікам теж щось перепало. Dolce & Gabbana випускають аромат з помпою, замість ковпачка якого – корона, а Carolina Herrera створює пару туфельці Good Girl – "блискавку" на металевій підставці. Здивована публіка завмерла в німому захваті – як громом уражена.

<b>флаконы-мужские необычные</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.