До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Точно по контуру: перша колекція макіяжу Кім Кардашян

Сімейство Кардашьян-Дженнер продовжує завойовувати б’юті-індустрію. Цього разу одна з найяскравіших його представниць Кім Кардашян презентувала власну колекцію макіяжу. Молодий бренд має назву Kkwbeauty, а його фокус – це засоби для контуринга обличчя. Кім Кардашян – людина, яка зробила з контуринга культ, тож вона точно знає, якими мають бути ті самі олівці та кисті для скульптування.

Кім Кардашян

Перша колекція Kkwbeauty – це чотири набори для скульптування обличчя, кожен з яких призначений для окремого відтінка шкіри. Набір складається з двох олівців та двох хайлайтерів, однак його головна гордість – це стік для розтушовування, що поєднує в собі м’який пензельок для темних відтінків та спонж для світліших.

Реклама
Перша колекція Kkwbeauty
Перша колекція Kkwbeauty

Однак Кім не лише продає косметику, а й показує, як нею правильно користуватися. На сайті бренду є детальні інструкції, як наносити той, чи інший засіб, розтушовувати, та яким має бути результат у підсумку.

Читайте також:

Главные тональные средства года

7 фактов о Пэт Макграт, самом известном визажисте мира

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.