До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Засіб дня: хайлайтер Giorgio Armani

Лінда Кантелло, міжнародний візажист Emporio Armani, заримувала в макіяжі інтенсивний ртутний блиск по контуру очей та м'яке мерехтіння шкіри. Дзеркальну підводку створювали одразу за лаштунками в пересувній б'юті-лабораторії Armani, а ніжних, майже матових відблисків на вилицях вдалося досягти, змішавши два відтінки рідкого хайлайтера Fluid Sheer – # 2 і №4.

Emporio Armani осінь-зима 2017/2018

Рідкий хайлайтер Fluid Sheer – справжня чарівна паличка для шанувальників сяючої шкіри. Його легко змішувати з основним тональним засобом (вистачить пари крапель) і тим самим самостійно регулювати ступінь насиченості блиску. Постійні користувачі Fluid Sheer відзначають, що на відміну від сухих засобів сяйво від рідкого хайлайтера виходить більш делікатним і акуратним, шкіра наче підсвічується зсередини.

Реклама
Бекстейдж показу Emporio Armani осінь-зима 2017/2018

Також хайлайтер можна використовувати самостійно, але важливо пам'ятати, що серйозні недоліки він все-таки не приховає, зате додасть шкірі здоровий, випещений вигляд. В основі продукту лежить технологія Micro-Fil, завдяки якій макіяж з використанням Fluid Sheer, Giorgio Armani лягає рівним, прозорим шаром, ніби огортаючи шкіру невагомою вуаллю.

Хайлайтери Fluid Sheer, Giorgio Armani

Читайте також:

SOS-засоби для проблемної шкіри

Це не іграшка: спільна колекція косметики Moschino x Sephora

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.