До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Скоро весна: шість б’юті-засобів для найкращого макіяжу

Схоже, епоха, коли треба було відповідати нереалістичним beauty-сподіванням, пішла в забуття. Сьогодні в моді природні образи й макіяж, що підкреслює красу оголеної шкіри.

Фото: Emily Delphine
Рослинний тон

Нова тональна основа Givenchy з екстрактом настурції та гліцерином для зволоження й захисту шкіри вражає покриттям, що розсіює світло. Вона на 97% складається з натуральних інгредієнтів (інші 3%, згідно з нормами ЄС, залишені у формулі для підтримки її стабільності й сенсорних властивостей), дає змогу шкірі дихати й надає того самого ніжного сяяння, якого можна досягти тільки після спа.

Реклама
Зволожувальна тональна основа Prisme Libre Skin-Caring Glow, Givenchy
Тональний флюїд

Що довше користуватися цим тоном, то гарніший і молодший вигляд матиме шкіра, — обіцяють засновники французько-японського бренду EviDenS de Beauté, який дебютує з makeup-засобами. Формулу флюїду оцінять ті, у кого шкіра страждає через брак вологи та хто почав помічати перші ознаки віку. У складі — той самий комплекс Triple Collagen, що й у засобах марки для догляду.

Тональний флюїд The Luminous Fluid Foundation, EviDenS de Beauté
Антивікова емульсія

Місячний курс перезавантаження для шкіри — так називають новий продукт La Cure. Він з’явився зовсім недавно, але буквально підірвав ринок. Засіб заряджає клітини енергією і дає їм сили протистояти щоденному стресу, зокрема й окиснювальному. Склад багатий: екстракт листя гінкго білоба, похідна вітаміну Е й комплекс протеїнів сої та дріжджів — для захисту клітин; екстракт півонії й комплекс полісахаридів — для усунення пошкоджених мітохондрій.

Антивікова емульсія для обличчя Sisleÿa L'Intégral La Cure, Sisley
Зволожувальний лосьйон

Лосьйон — важливий і приємний етап догляду, який завершує очищення шкіри. Новий Le Lift працює ще і як профілактика старіння: завдяки концентрату люцерни він зміцнює й розгладжує шкіру, а водний комплекс, що входить до складу, відповідає за зволоження її глибинних шарів. Комплекс називають магнітним: він складається зі споріднених до шкіри компонентів і допомагає притягувати, зв’язувати й утримувати молекули води для інтенсивного й тривалого зволоження.

Лосьйон Le Lift, CHANEL
Тональна основа

Ідеально рівна й матова, але водночас сяйлива зсередини — такою здається шкіра після нанесення оновленої тональної основи Guerlain. Покриття без ефекту маски, але досить щільне: пори вирівнюються, ніби їх і не було. Тон рівний весь день (заявлена ​​стійкість — 24 години). У складі — шовк з рослини рами, що надає оксамитності; екстракт плодів тари, екстракти із червоних водоростей і білих какао-бобів підтримують у шкірі оптимальний рівень вологи й кисню, а похідні пробіотиків і пребіотиків дбають про мікробіом.

Тональна основа L’Essentiel High Perfection, Guerlain
Атласна помада

Помада Rouge Dior тепер має чотири варіації покриття: матове, оксамитне, металізоване й атласне. Останнє — найкомфортніше: у його складі зволожувальні екстракти півонії й квітів граната, олія ши. Форма помади навіяна силуетом обеліска на площі Згоди в Парижі.

Помада Rouge Dior, Dior

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.