До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Небо в алмазах: осіння колекція макіяжу Givenchy

У Givenchy виходить осіння колекція макіяжу Midnight Skies. У ній багато корисного, багато гострого блиску, багато спецефектів. Разом з тим, це дуже практичний інструмент, щоб освіжити свій образ до осені.

Осіння колекція макіяжу Givenchy 2018 Midnight Skies

Чорна сукня-футляр, що прославила Будинок Givenchy не в останню чергу завдяки Одрі Хепберн, стала головним натхненням під час створення колекції макіяжу. Йде всім, комфортне, не сковує рухів, не диктує правил, підкреслює природну красу і саму суть дівчини.

Реклама
Givenchy Haute Couture Fall 2018

Знаковий колір Givenchy – червоний – пересікає колекцію червоною ниткою. Немає часу пояснювати, розглянемо косметику уважніше.

Набір тіней Prisme Quatuor

Стійкі, легкі в нанесенні "четвірки" тіней . У них тепер кремова текстура, яка відкриває безмежні можливості в макіяжі: його можна нанести одним рухом або нашаровувати до нескінченності, він може слугувати базою для пудрових текстур (що в підсумку зробить їх ультрастійкими), бути основою денного макіяжу і служити безвідмовним інструментом вечірнього.

Набір тіней Prisme Quatuor відтінку Midnight Skies, Givenchy. Осіння колекція макіяжу Givenchy 2018 Midnight Skies

Всі відтінки включають змолоті в пил блискітки – новий вид перламутру, який вперше застосовують в Givenchy. Відтінок червоного – нагадування про розкішні твори Будинки в колекціях Haute Couture. Як і лелітки, він буде грати всіма півтонами – від оранжевого і рожевого до пурпурного.

Набір тіней Prisme Quatuor відтінку Midnight Skies, Givenchy. Осіння колекція макіяжу Givenchy 2018 Midnight Skies
Помада Rouge Interdit

Помаду Rouge Interdit представлять обмеженим тиражем. М'який, шовковистий червоний колір в поєднанні з живильним екстрактом чорної троянди і легкими маслами в складі помади робить її зіркою колекції.

Помада Rouge Interdit № 26 Midnight Red, Givenchy, лімітований випуск. Осіння колекція макіяжу Givenchy 2018 Midnight Skies

У колекцію увійшов єдиний відтінок лаку Le Vernis – "блиск кутюру", як характеризують його в Givenchy. Звичайно, лімітований випуск.

Лак Le Vernis № 11 Cosmic Night, Givenchy. Осіння колекція макіяжу Givenchy 2018 Midnight Skies
Туш Noir Interdit

Туш Noir Interdit з пензликом-гребінцем, що згинається під кутом 90о, вийде в незвичайному темно-червоному з фіолетовим підтоном металевому відтінку. Формула залишилася незмінною – масла чорної троянди, які зміцнюють вітаміни, воскова стійка текстура.

Туш Noir Interdit №2 Dark Red, Givenchy. Осіння колекція макіяжу Givenchy 2018 Midnight Skies
Покриття для вій Encre À Cils

Покриття для вій Encre À Cils – незвичний б'юті-засіб, але Givenchy випускає його вже не перший сезон, а ті, хто "розкуштував" його, полюють за кожним новим відтінком. Він покриває вії яскравим кольором (це не під силу ні одній кольоровій туші); його можна наносити хоч на самі кінчики, хоч по всій довжині; відтінок не відбивається на повіках і тримається дуже стійко. Новий відтінок – металевий червоний. Ніколя Деженн, креативний директор Будинку з макіяжу, радить наносити його поверх чорної туші.

Покриття для вій Encre À Cils №5 Red Night. Осіння колекція макіяжу Givenchy 2018 Midnight Skies
Підводка для повік Liner Vinyl

У новому сезоні підводку для повік Liner Vinyl з лаковим покриттям оснастили ще й металевим блиском. Колір – теж червоний.

Підводка для повік Liner Vinyl №7 Red Night. Осіння колекція макіяжу Givenchy 2018 Midnight Skies

Обличчя колекції – топ-модель Бланка Паділья.

Осіння колекція макіяжу Givenchy 2018 Midnight Skies

Instagram @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.