До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Червоний – новий чорний: різдвяна колекція макіяжу Givenchy

Нова різдвяна колекція макіяжу Givenchy присвячена свободі і розмаїттю. Сила колекції в червоному кольорі, який став сполучною ланкою її продуктів.

Різдвяна колекція макіяжу Givenchy отримала назву Red Line. Творці колекції провели символічну межу між минулим і сьогоденням, і закликають залишити позаду сумніви та зануритись у різдвяні свята на своїх умовах.

Реклама
Різдвяна колекція макіяжу Givenchy Red Line

Колекцію Red Line склали три універсальні продукти: розсипчаста пудра Givenchy Prisme Libre, багатофункціональна палетка Red Lights і помада Rouge Interdit. У Givenchy впевнені, що це все, що потрібно для зухвалого різдвяного макіяжу.

Розсипчаста пудра Givenchy Prisme Libre

Коригувальна розсипчаста пудра з чотирьох відтінків гарантує рівний матовий тон і свіжий вигляд. Завдяки гармонійно підібраним відтінкам, пудра Givenchy Prisme Libre є бездоганним вибором для підготовки тону обличчя до нанесення яскравого макіяжу.

<b>пудра givenchy</b>

Палітра для макіяжу обличчя та очей Red Lights

Лімітована серія з чотирьох кремоподібних відтінків створена для любительок розумного і швидкого макіяжу. З палеткою Red Lights можна реалізувати повноцінний образ, який підтвердить, що меж не існує.

<b>палетка givenchy</b>

Помада Rouge Interdit

Мабуть, головний продукт колекції Red Line – помада Rouge Interdit у двох гарних відтінках: насиченому червоному (№27) і сміливому коричневому (№28). Обидві помади мають приємний перламутровий блиск і легку текстуру.

<b>помада givenchy</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.