До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 блискучих ідей для новорічного макіяжу

Vogue.ua зібрав блискучі ідеї для новорічного макіяжу – прямо з подіумів. Максимум епатажу, максимум практичності. І, звичайно, сліпучий блиск, щоб очі у новорічну ніч виблискували.

Akris
Золота фольга

Шматочки золотої фольги на повіках мають незвичний, але красивий вигляд. Візажисти наклеюють їх на чорні smokey eyes, щоб досягти більш драматичного ефекту. Існує спеціальна косметична фольга, але її важко знайти в продажі. Тому можна скористатися звичайними найтоншими листами, які доступні в художніх магазинах. "Посадити" фольгу можна на спеціальну основу для глітера – така є, наприклад, у NYX Cosmetics.

Реклама

<b>фольга 2018</b>

Стрази

Інкрустувати повіки стразами – завдання для професійного візажиста. Самостійно повторити трюк навряд чи вдасться. Втім, з відомою вправністю немає нічого неможливого. Надихаємось образами з показів Kate Spade і Prada.

<b>стразы 2018</b>

Глітер

У глітера – бум слави. На шоу Giambatista Valli ним повністю покривали обличчя моделей, створюючи ефект футуристичної привабливої маски. Не обов'язково заходити так само далеко – можна нанести трохи глітеру на лоб і лінію росту волосся, як у Preen. Звучить досить дивно, але вигляд має – неймовірний. Прихильникам класичних рішень буде достатньо невеликої порції глітеру на повіках.

<b>глиттер 2018</b>

"Металеві" текстури

Найочевидніше і перевірене рішення для новорічної вечірки. Можна обвести повіки золотим олівцем або тінями, можна розподілити тіні тонким шаром. Щоб макіяж витримав затяжні селф-сесії, треба скористатися хорошою базою під макіяж. Одна з найкращих (і доступних в Україні) – у Make Up For Ever.

<b>металлик 2018</b>

Золоте напилення

Блискітки можна наносити і на тіні, як це зробили на показах Chanel і Emporio Armani. Тут легко перестаратися, тому краще довірити макіяж фахівцеві, причому попередньо озброївшись правильними референсами. Всі вони – в галереї нижче.

<b>золотое напыление 2018</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.