До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Догляд за шкірою навколо очей: все, що треба про нього знати

Promotion

Як вибрати засіб для догляду за зоною навколо очей, як його правильно наносити, чи можна використовувати крем для верхніх повік? – Відповіді на популярні запитання дають експерти швейцарської марки клітинної косметики Cellcosmet.

Реклама
Як правильно вибрати продукт для ділянки під очима?

Навіть при тому, що анатомічно і фізіологічно ділянка навколо очей у всіх приблизно однакова, конкретні потреби кожної людини різні. Тому програму догляду та конкретні засоби для зони навколо очей в ідеалі повинен призначати лікар-косметолог після фахового обстеження.

Adeam

Косметика Cellcosmet розроблена з урахуванням особливостей ніжної шкіри навколо очей. Рішення для чоловіків і жінок відрізняються – через індивідуальні потреби шкіри, вік та наявні проблеми (зневоднення, зморшки, темні кола, набряклість, втрата пружності та мімічні зморшки). Крім того, засоби можуть призначати для профілактики і корекції.

Christian Siriano

Тонка ніжна шкіра навколо очей швидко старіє. Через те, що епідерміс у цій ділянці в чотири-п'ять разів тонший, ніж на інших частинах обличчя, а міміка активна, тут швидше з'являються зморшки, набряки і темні кола. Щоб вирішити ці проблеми, швейцарська марка клітинної косметики Cellcosmet створила CellUltra Eye Serum-XT – нежирну рідку сироватку, коктейль високоефективних інгредієнтів. Вони діють як відновлювальний концентрат і зменшують темні кола і набряки як у короткотерміновій, так і в довготерміновій перспективі.

Жіноча сироватка під очі CellUltra Eye Serum-XT, Cellcosmet
Боротьба з набряком

З наукового погляду активні інгредієнти, що входять до складу Cellcosmet CellUltra Eye Serum-XT, обрані так, щоб допомагати оновлюватися шкірі і зменшувати застої рідини. Рослинні екстракти хризантелли і плюща багаті на флавоноїди і сапоніди, які усувають застійні явища і надають дренажний ефект, а олія насіння соняшнику і арніка стимулюють і регулюють кровообіг. Швейцарська льодовикова вода багата калієм, кальцієм і магнієм, має потужний детокс-ефектом і відіграє важливу роль у природному метаболізмі шкіри.

Dries van Noten
Від темних кіл під очима

Для боротьби з темними колами і освітлення шкіри вчені Cellcosmet вибрали активні інгредієнти: реструктурувальний комплекс пептидів, які звужують розширені судини і тим самим знижують інтенсивність темних кіл; вітамін В3 (також відомий як вітамін РР), який оптимізує постачання кисню до клітин і освіжає колір обличчя; екологічно чистий екстракт кіноа, багатий на мінерали, вітаміни і амінокислоти, що допомагає зміцнити тканини, зменшити синюшний відтінок шкіри.

Клітинна сироватка для шкіри навколо очей Cellultra Serum Yeux-XT, Cellcosmet
Від зморшок

Шкіра навколо очей менш еластична, оскільки містить менше колагену і еластину, ніж інші ділянки обличчя і тіла. Неймовірна рухливість повік (більше 10 000 моргань на день + міміка), а також анатомічні характеристики пояснюють, чому зморшки на цій ділянціі – звична справа.

Cellcosmet CellUltra Eye Serum-XT помітно розгладжує зморшки і тонізує повіки завдяки стабілізованим клітинним екстрактам (11%) у складі. Вони дають потужний відновлюваний ефект, заряджають клітини енергією.

Cellcosmet CellUltra Eye Serum-XT, Cellcosmet
Які процедури поєднувати з доглядом?

Нас часто запитують, які апаратні та ін'єкційні методики добре працюють з нашими кремами. Відповідь багатьох дивує. Завдяки стабілізованим клітинним екстрактам і їхнім винятковим відновлювальним властивостям, засоби Cellcosmet помітно покращують зовнішній вигляд шкіри і ефективно затримують ознаки старіння без подальшого інвазивного догляду.

Щоб підсилити ефект, можна підключати курси особливо дієвих засобів: ампули Cellcosmet UltraCell (інтенсивний ревіталізувальний клітинний концентрат) дають шкірі потужний заряд енергії. Їх можна застосовувати до чотирьох разів на рік.

Інтенсивна ревіталізувальна клітинна сироватка, Cellcosmet

Інтенсивна програма догляду за ділянкою навколо очей включає патчі CellEctive CellCollagen Eye Contour для миттєвого розслабляючого і дренажного ефекту.

Патчі CellEctive CellCollagen Eye Contour, Cellcosmet

Домашній догляд можна розширити за допомогою професійних протоколів з догляду за шкірою Cellcosmet. SwissCellSpa Experience – розкішний салонний догляд – можна знайти на наймодніших курортах і в готелях світу. Естетисти запропонують найдієвіші програми made-to-measure відповідно до потреб шкіри.

Про те, як поєднувати засоби для догляду

Засоби Cellcosmet для догляду за шкірою навколо очей розроблені так, щоб відповідати потребам жіночої шкіри, з урахуванням її властивостей і фізіологічних потреб. Їх можна використовувати в техніці "mix&match" – окремо або в поєднанні один з одним. Це дає змогу підсилити їхню дію і поліпшити результат. Залежно від віку, для профілактики або корекції ознак віку, Cellcosmet розробив спеціальні креми для щоденного використання, які рекомендовано застосовувати після CellUltra Eye Serum-XT:

Крем для шкіри навколо очей Cellcosmet з концентрацією клітинних екстрактів 11% призначений для використання з 25 років. Він запобігає появі зморшок і зменшує ті, що виникли від нестачі вологи.

Крем для шкіри навколо очей Cellcosmet з концентрацією клітинних екстрактів 11% Cellcosmet

CellEctive CellLift Eye Contour Cream призначений для корекції ознак старіння. Його можна використовувати після 40. Цей розкішний косметичний засіб тонізує повіки, м'яко розслабляє і розгладжує мімічні зморшки.

Клітинний крем для шкіри навколо очей CellLift Eye Contour Cream з концентрацією клітинних екстрактів 30%, Cellcosmet
Техніка нанесення

Для щоденного догляду можна освоїти простий триступеневий ритуал: взяти невелику кількість сироватки, зробити легкий масаж охолоджувальною металевоюнасадкою сироватки: починати від внутрішніх куточків верхніх повік у напрямку до скронь, потім – нижніх повік у напрямку до слізних каналів. Достатньо шести повторень. Останній етап – обережно поплескати кінчиками пальців від внутрішнього до зовнішнього кута ока, щоб активувати кровообіг.

У межах денної і нічної програм догляду за шкірою рекомендовано наносити відповідні креми для очей Cellcosmet легкими круговими рухами – і на верхні, і на нижні повіки. Закінчити ритуал треба обережно поплескуючи кінчиками пальців навколо очей, не розтягувати шкіру.

Чи можна наносити крем для очей на верхні повіки?

Дуже важливо використовувати продукт, спеціально розроблений для цієї делікатної ділянки, і не використовувати денні та нічні креми для обличчя в ділянці контуру очей, які мають щільну текстуру. Пори тут можуть легко забитися, а набряклість – тільки посилиться. Легкі текстури засобів для догляду за шкірою навколо очей Cellcosmet спеціально розроблені для цієї ділянки, що дає змогу застосовувати їх навіть на верхніх повіках. Вони дерматологічні і офтальмологічно випробувані. Підходять навіть для чутливої шкіри.

Шкіра навколо очей – найтонша на тілі і дужче схильна до старіння через втрату колагену і еластину. Засоби Cellcosmet, призначені для цієї зони, стимулюють вироблення колагену, попереджають набряклість, підтягують шкіру.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.