До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тонка натура: 8 найкращих кремів для зони навколо очей

Засоби для догляду за шкірою навколо очей, особливо в період спеки, – не крайнощі, а необхідний мінімум.

Фото: Tanya & Zhenya Posternak

Креми для зони навколо очей виділяють в окрему категорію тому, що шкіра в периорбитальній зоні – ніжна і тонка, підшкірна клітковина – пухка, а судини розміщені близько до поверхні. Люди щурятся від сонця, усміхаються і хмуряться, моргають (15 тисяч скорочень кругового м'язу щодня). Не дивно, що шкіра в цій ділянці старіє найшвидше – і вимагає спеціального догляду, причому схваленого офтальмологами.

Реклама
Клітинний крем для шкіри навколо очей СellLift Eye Contour Cream, Cellcosmet
1. Зволожувальний стик для зони навколо очей Hydra Sparkling, Givenchy 2. Капсули для шкіри навколо очей Nero Sublime Precious Pearls, Collistar 3. Сироватка для шкіри навколо очей SOS Silk, Christina 4. Крем для шкіри навколо очей Belle De Jour Sacred Lotus, KenzoKi , Kenzo 5. Освіжувальний підтягувальний гель миттєвої дії для обличчя і шкіри навколо очей "Еліксир молодості", Eisenberg 6. Крем для зони навколо очей Aquasource Total Eye Revitalizer, Biotherm 7. Крем для контуру очей і губ Orchidée Impériale, Guerlain 8. Освіжувальний гель-сорбе для контуру очей Hydra Life, Dior

Наче спеціально для літа створені аплікатори для охолодження (Dior, Kenzo, Christina). Вони не тільки освіжають, але і допомагають вивести зайву рідину, усунути припухлість. Наносити засоби потрібно по лініях струму лімфи, від перенісся до скронь, злегка притискаючи наконечник. У боротьбі з набряком має значення дозування (достатньо крихітної горошини крему для обох очей) і склад засобів, що "розганяють" мікроциркуляцію: кофеїн, екстракти мальви, орхідеї, імбиру, гарденії, водоростей. Корисна звичка – не розлучатися зі засобом догляду за шкірою навколо очей (Givenchy). Його можна наносити протягом дня – і навіть на макіяж: він миттєво освіжає погляд.

Шкіра навколо очей сильно схильна до пігментації, тому її потрібно ретельно захищати від сонця: носити капелюхи, сонцезахисні окуляри і використовувати засоби з щільними, здатними до розтікання, формулами, а в догляді відмовитися від надактивних інгредієнтів на зразок ретинолу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.