До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Абсолютно літні: засоби, які допомагають пережити спеку

Коли настає спека, всі починають мріяти про море або басейн. Сублімувати спрагу водних процедур дають змогу легкі експрес-засоби з ефектом свіжості.

Найпростіший спосіб освіжити обличчя, ключиці і шию – димка-спрей з дрібнодисперсним розпиленням, яке покриває шкіру не краплями, а легкою хмарою. Про це не пишуть в інструкціях, але косметологи єдні: після нанесення спрею обличчя варто промокнути, щоб, під час випаровування, димка не позбавляла шкіру вологи. Для домашнього застосування зручні великі об'єми засобів, для подорожей – дорожні, по 50 мл. До складу входять поживні речовини, мінеральні солі, мікроелементи і ефірні олії, щоб заспокоїти шкіру, допомогти їй утримати вологу і наповнити енергією. Саме так працює KenzoKi з водою свіжого лотоса.

Реклама
М'яка вода свіжого лотоса KenzoKi, Kenzo

У димки Dior з вітаміном С у формулі – текстура емульсії; при нанесенні вона перетворюється у водний пил. Мальва в складі впливає на аквапоріни, природні провідники вологи, і активізує водний обмін, а квітка габерлеї захищає мікробіом шкіри.

Зволожувальна димка-сорбет для обличчя Hydra Life, Dior

В основі формули Chanel Hydra Beauty – концентрати квітів камелії альба і блакитного імбиру, які зміцнюють власну систему клітинного захисту, а похідні вітамінів C, E і гіалуронова кислота зволожують і тонізують.

Зволожувальна димка для обличчя Hydra Beauty Essence Mist, Chanel

Щоб макіяж не поплив у спеку, потрібен спрей-фіксатор. У складі спрею Lancôme – гіалуронова кислота і антиоксидантний антисептичний екстракт насіння африканського дерева моринги. У спрею є ще один спосіб застосування: змішати з хайлайтером кілька крапель – і нанести на обличчя. Це дасть природний, дуже свіжий ефект сяйва.

Спрей-фіксатор макіяжу для обличчя Fix It Forget It, Lancôme

Зона навколо очей в спеку вимагає особливого догляду. В екстрених випадках допоможуть патчі.

Гідрогелеві патчі Super Aqua-Eye, Guerlain

Дуже добре працює стік: його можна наносити навіть на макіяж і багаторазово протягом дня. У складі – Sparkling Water Complex, який утримує вологу в клітинах і міжклітинному просторі.

Бальзам-олівець для очей Express Illuminating Eye Stick Hydra Sparkling, Givenchy

Для щоденного догляду знадобиться гель, що усуває набряклість. Гіалуронова кислота і сквалан допомагають підтримувати потрібний рівень зволоження, а вітаміни Е і С борються з вільними радикалами, так уповільнюють старіння.

Гель з гіалуроновою кислотою для шкіри навколо очей і шиї Lumiere, Christina

Коли працювати просто немає сил, а всі думки – про відпочинок і канікули, можна скористатися димкою. Вона містить 95% рослинних компонентів, пахне ожиною і лавандою, підходить для тіла і волосся. Освіжає, перевірено.

Парфумована димка-міст для тіла з ароматом лаванди і ожини, Yves Rocher

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.