До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нічна олійка для шкіри La Prairie — головна новинка сезону

У La Prairie вивчили особливості швейцарської ікри й відкрили унікальну формулу, яка обіцяє захистити шкіру від старіння. До вашої уваги — нова нічна олійка для обличчя Skin Caviar Nighttime Oil.

Skin Caviar Nighttime Oil, La Prairie

Як відомо, шкіра виконує дві головні функції: вдень — захисну, вночі — відновлювальну. З віком шкіра стає тоншою, поступово втрачає здатність підтримувати власну еластичність і пружність, а разом з появою зморщок виникає потреба в підсиленому використанні такого активного інгредієнта, як ретинол. Нова формула La Prairie з ікряним ретинолом допомагає розгладити всі типи зморщок і по-новому оцінити переваги цього компонента. Вперше бренд створив олійку Skin Caviar Nighttime Oil, яка не просто ефективно протидіє ознаками старіння й зневоднення, а й призначена лише для нічного використання — щоб рідкісний ікряний компонент не втратив своєї сили.

Реклама

Склад олійки — щось зі сфери фантастики. Науковці La Prairie скрупульозно вивчали швейцарську ікру, поки не виявили в ній компонента, який проявляє себе тільки в певний час уночі. Цим компонентом виявився рідкісний, природний і ефективний ретинол. За допомогою спеціально розробленого процесу екстракції було створено ідеальні умови для вилучення ліпідів і ретинолу, щоб ця унікальна комбінація повністю реалізувала свій нічний потенціал. Так народилася формула Caviar Retinol, що стала ексклюзивним відкриттям бренду й основою олійки Skin Caviar Nighttime Oil.

Skin Caviar Nighttime Oil, La Prairie

Інноваційна олійка, запечатана в кобальтовий флакон, щоб промінь світла не зруйнував цілющих властивостей ікри, зменшує видимість тонких і глибоких зморщок, сприяє відновленню пружності шкіри й утворює тонкий захисний бар’єр, який рятує шкіру від зневоднення, ніби запечатуючи її й підтримуючи нічні процеси відновлення, як-от вироблення колагену й оновлення клітин.

La Prairie Caviar Retinol

Майже кожен засіб La Prairie містить клітинний комплекс, який виводить пружність і еластичність шкіри на новий рівень. Лосьйон Skin Caviar Essence-in-Lotion заспокоює і готує шкіру до наступних процедур. Skin Caviar Liquid Lift візуально відновлює об’єми шкіри. Крем під очі Skin Caviar Eye Lift оживляє, пом’якшує й бореться з гравітацією шкіри навколо очей, а ще один крем Skin Caviar Luxe вдосконалює отриманий результат. Фінальний акорд виконує олійка Skin Caviar Nighttime Oil, яка ніжною вуаллю покриває шкіру перед сном, щоб вранці вона мала оновлений і підтягнений вигляд, тішила здоровим сяянням і свіжістю.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.