До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дельфіняча шкіра — новий б’юті-тренд з Instagram

Хто-хто, а дельфіни б’юті-порад нам ще не давали. Але 2020 не перестає дивувати.

Прагнення досягти ідеальної сяйливої шкіри — не новина (згадаймо тільки гучну моду на glass skin). Але dolphin skin, або дельфіняча шкіра, — нове б’юті-божевілля. Тренд підриває інстаграм, а сам термін описує ідеальне сяйво шкіри.

Реклама

Термін dolphin skin придумала візажистка Мері Філліпс, амбасадорка бренду Iconic London. В інтерв’ю виданню Glamour US вона так описує своє бачення: "Dolhin skin полягає в тому, щоб створити образ, який імітує обличчя після купання в басейні". Важко уявити? Шкіру дельфіна описують як "гладку, поціловану сонцем і трохи слизьку". Для тих, хто хоче отримати дельфінячу шкіру, ключ до успіху — у макіяжі. Візажистка Данесса Майрікс радить нанести хайлайтер на виступні зони обличчя.

"Спинка носа, зона між бровами, над бровами, скроні, верхня частина вилиць і підборіддя — те, що потрібно". Після можна додати прозорого бальзаму або блиску на верхню частину щік, щоб підсилити ефект.

Ефект dolphin skin проявиться яскравіше, якщо шкіра була підготовлена ​​правильно. Тому перш ніж спробувати, варто переконатися: чи добре очищено й зволожено шкіру.

Олійка для обличчя l'étoile infinie, Argentum Apothecary

"Щоб отримати підсилений ефект сяйва, спробуйте олійку з переливними частинками, зволожувальний засіб зі світловідбивними перламутровими елементами", — каже Майрікс. Dolphin skin — гарячий і новий тренд. На момент публікації в інстаграм трохи більш як 700 публікацій із цього тегу. Одна зі знаменитостей, яка оцінила тренд, — Зендая.

Ну й, звісно, винахідниця гучного терміна Мері Філліпс: вона робить публікації на офіційній сторінці Iconic London в Instagram.

Текст: DANIELLE GAY. За матеріалами Vogue Australia

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.