До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як правильно зібрати косметичку в подорож

Як взяти в подорож звичну косметику, але не перевантажити валізу?

Рекламна кампанія Louis Vuitton 'Spirit of travel' з Алісією Вікандер

Вміст дорожніх косметичок краще, ніж що-небудь інше, розповідає про вміння насолоджуватися життям. При поїздці з дому на кілька днів або тижнів, завжди хочеться зберегти звичний рівень комфорту – і для себе, і для своєї шкіри. Але в подорож, крім базового набору по догляду, треба обов'язково взяти кілька компактних і поліфункціональних засобів: вони допоможуть подолати дорожні тяготи.

Реклама

Замість важкого флакона парфумів зручніші атомайзери або аромати в міні-ємностях. Зручно брати з собою продукти, які ось-ось закінчаться. Важливо: тим, хто використовує засоби з інгредієнтами сильної дії – ретинолом, кислотами, вітаміном С, а також після активних процедур і ін'єкцій потрібно проконсультуватися з дерматологом, щоб скорегувати догляд, – інакше високий ризик післявідпусткової пігментації і фотопошкоджень.

Зручні б'юті-засоби в саше – найчастіше в них випускають флеш-маски, що допомагають швидко привести в порядок шкіру після перельоту. Виручають багатофункціональні продукти: наприклад, сонцезахисний засіб з ефектом зволоження, маска-сироватка і т. д. Виняток – шампунь і кондиціонер 2 в 1: цей засіб не працює. На відміну від сухого шампуню, який може слугувати засобом текстурування або освіжити зачіску.

Тим, хто схильний до набряклості, але не носить компресійні гольфи, в дорозі знадобиться гель для ніг на основі кофеїну або екстракту кінського каштана (такі є у Academie і Sisley). Їх треба нанести ще вдома, від кінчиків пальців до колін, а потім – повторити в дорозі.

Впоратися зі стресом в польоті допоможе ароматерапія: суміш ефірних масел потрібно нанести на шию, зап'ястя, скроні і за вуха перед польотом, а патчі знімуть набряклість після. Позбутися від неприємної сухості шкіри рук і кутикули допоможе крем для рук. Летіти краще без макіяжу і обмежитися бальзамом для губ: він "запечатає" вологу у шкірі. Якщо переліт довгий, знадобиться спрей для слизової носа, а повернути погляду ясність допоможуть краплі, відбілюючі білки очей, – ці засоби можна знайти в будь-якій аптеці, навіть в аеропорту.

<b>BeautyLuggage</b>

Від термальної води в літаку краще відмовитися: вона випаровується і лише додатково зневоднює шкіру. Краще після прильоту нанести послідовно кілька масок, поєднуючи їх з лімфодренажним масажем.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.