До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі весільні сукні в кіно

Сьогодні, 28 жовтня, Джулія Робертс святкує свій день народження — культовій американській актрисі виповнюється 55 років. Зіркою вона стала після виходу фільму "Красуня", в якому зіграла головну роль — дівчину легкої поведінки. Опісля у фільмографії Робертс з'явилися такі відомі фільми, як "Ерін Брокович", "Посмішка Мони Лізи", "Ноттінг Хілл", "Справа про пеліканів" і вона остаточно закріпила за собою звання талановитої актриси. Окрім того, що Джулія успішна в кар'єрі, вона ще й дружина кінооператора Денієла Модера та мати трьох дітей. І хоча пара наступного року відзначить свій ювілей — 20 років разом з дня весілля, світлини з урочистості вони, як і раніше, тримають у секреті.

Кадр із фільму "Наречена-втікачка"

Проте подивитися на Джулію Робертс у вінчальній сукні можна у фільмі "Наречена-втікачка". Позаду в її героїні Меггі Карпентер три невдалі весілля. Проте, вчетверте вона все-таки вирішує вийти заміж і для цієї події надягає романтичну весільну сукню зі спущеними плечима Amsale Aberra. Весільне вбрання зірки досі залишається актуальним, а мільйони дівчат по всьому світу мріють піти під вінець саме в такій сукні. Весільний образ Джулії Робертс далеко не єдиний у кінематографі. У список легендарних вінчальних виходів також потрапили: Сара Джесіка Паркер у сукні Vivienne Westwood у серіалі "Секс у великому місті", Одрі Хепберн у Givenchy у фільмі "Кумедна мордочка" і Лейтон Містер у сукні Vera Wang у серіалі "Пліткарка". Докладніше подивитися на найкращі весільні сукні в кіно ви можете в нашій галереї.

Реклама

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.