КУПИТИ КВИТКИ

Акторка Ребел Вілсон одружилася з Рамоною Агрумою

Австралійська акторка, сценаристка, продюсерка та режисерка Ребел Вілсон та її кохана жінка Рамона Агрума, дизайнерка одягу та ювелірних виробів, побралися 28-го вересня після кількох років стосунків. Весілля відбулося в готелі Cala de Volpe в Порто Черво на італійському острові Сардинія.

Реклама.

"Ми здійснили дивовижну подорож туди на початку наших стосунків із нашими друзями Ганзі, — згадує Рамона. – Ми їли чудову їжу і виявили, що це найромантичніше місце. Тож ми вирішили провести там невелике весілля лише з родиною та близькими друзями". Після заручин підготовка до весілля відбулася напрочуд швидко: "Ми зробили це менш ніж за три місяці", — ділиться Ребел. Подружжя розділило обов’язки: Рамона взяла на себе провідну роль разом із організаторами щодо елементів дизайну, а Ребел зосередилася на розвагах.

Пара описує свої весільні образи як "дует", причому обидві жінки вибрали сукні від Pronovias. "Ми не хотіли виглядати надто схожими, але в нас обох класичний смак", — пояснює Рамона. Важливу роль у виборі суконь зіграла стилістка Елізабет Стюарт. Ребел обрала модель з тканини мікадо з корсетною лінією талії та вирізом без бретелей, рукавами, що відстібаються, і королівським шлейфом, прикрашеним намистинами. Тим часом Рамона віддала перевагу весільній сукні А-силуету, також із тканини мікадо, із високою корсетною талією, вирізом та шлейфом.

Обидві наречені в реальному житті носять мінімальну кількість прикрас, тому вони обрали класичні каблучки Tiffany & Co. На додаток до цього, Рамона обрала прикрашений дорогоцінними каменями головний убір, а Ребел – декоративну шпильку, усе від Pronovias.

Церемонія почалася о 17:30 на набережній у готелі Cala di Volpe. У кінці проходу була встановлена ​​квіткова арка, а четверо скрипалів грали музику наживо. Найкращий друг Ребел Ніколас був ведучим церемонії, а 22-місячна донька подружжя Ройс і племінниця Ребел Соверен були квіткарками.

Після церемонії гостей доправили до сусіднього ресторану Pedri Garden, де проходив прийом. Всередині заклад був прикрашений білими трояндами, з ультрасучасною сценою для виступу гурту та окремою десертною, створеною спеціально для заходу. Гостей частували різноманітними свіжими італійськими стравами: бурратою, салатами, равіолі та різотто.

Озираючись на весільні вихідні, і Ребел, і Рамона, правда, трохи виснажені, але найкращим чином: "Ми чудово провели час, — коментує Ребел. – Це було все, про що ми думали: сім’я, друзі, хороша їжа та вино, а також чудові розваги".

Фото: Rossini Photography

За матеріалами Vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.