Чубчик, як у Дженни Ортеги, — наймодніший вибір осені 2024

Венеційський кінофестиваль перетворився на фестиваль чубчиків. Приклади зірок надихають обрати модний чубчик на осінь 2024

Дженна Ортега і Вайнона Райдер, GETTY

Навколо продовження "Бітлджюс" було багато шуму ще задовго до того, як воно було офіційно проголошено, і галас тільки продовжував зростати.

Це цілком зрозуміло, особливо зважаючи на те, що годі було й шукати кращої кандидатури на роль доньки Вайнони Райдер Лідії Діц, ніж Дженна Ортега. Вони схожі на споріднені душі з багатьох причин, — і зачіски зірок на Венеціанському кінофестивалі — не остання з них.

Зірки Beetlejuice відвідали показ фільму 28 серпня, і, незважаючи на те що тюлеве вбрання Dior Ортеги майже ідеально збігалося за кольором з червоною доріжкою, воно точно не зливалося. Навіть тіні на повіках Ортеги були червоними — справжня данина образу матері її персонажки.

Ванона Райдер обрала чорно-біле вбрання з довгою спідницею з фатину та доповнила його укороченим блейзером і жилеткою. Але пишні спідниці в підлогу були не єдиними спільними елементами образів акторок: і Ортега, і Райдер зробили вибір на користь чубчика і зібраного в жмуток волосся.

Чубчики обох зірок сягали брів, мали м’який проділ по середині (у Ортеги трохи більш явно, ніж у Райдер), а вздовж облич спускалися довші пасма. Волосся Райдер було зібрано високо в об’ємний пучок, тоді як жмуток Ортеги, зроблений перукарем Боббі Еліотом, був більш розслабленим. Тримали конструкцію шпильки The Hair Shop Skinny Clip-Ins.

Популярне на VOGUE