До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Річард Бренсон – про успіх, людяність та Україну

18 червня день народження святкує мільярдер Річард Бренсон – засновник корпорації Virgin Group, який знає, що таке мріяти з розмахом. Ми вибрали його найкращі цитати про успіх, світ навколо нас та ситуацію в Україні.

Річард Бренсон
Для мене мати бізнес не означає вдягнути костюм і догоджати стейкголдерам. Ідеться про те, щоб залишатися відданим собі, власним ідеям і фокусуватися на найголовнішому.
Вторгнення Росії в Україну ще більше знищило всі зусилля щодо роззброєння та нерозповсюдження. Без обов’язкових угод та їхнього виконання не може бути миру… Це небезпечний шлях.
Моя цікавість до життя викликана тим, що я влаштовую собі неймовірні випробування й намагаюся піднятися над ними.
Річард Бренсон
Прагнути стати найбільшим брендом — безглуздо. Набагато важливіше стати найшанованішим брендом.
Багато в чому міжнародна співпраця поступилася місцем малодумному націоналізму. Це справжня загроза верховенству права, якої людство не бачило з часів, що призвели до Другої світової війни.
Річард Бренсон
У житті завжди щось виграєш і щось втрачаєш. Будь задоволений і веселий у разі виграшу. Не шкодуй про програш і не картайся. Ніколи не озирайся назад — минулого ти однаково не зміниш. Але я намагаюся вчитися на його помилках.
Світ має підтримати Україну. Ми не можемо залишити країну, яка добровільно відмовилася від ядерної зброї в обмін на мир і тепер перебуває на межі вторгнення тієї самої країни, яка переконала її зробити це.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.