До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гурт The Rolling Stones виступив з українськими дітьми

Культовий британський рок-гурт The Rolling Stones під час свого концерту у Відні виступив разом з українськими дітьми — на одну сцену з легендарними музикантами вийшли колективи "Дзвіночок" і "Вогник".

Фото: facebook.com/mickjaggerofficial

Юні українці виконали з The Rolling Stones їхній гіт You Can't Always Get What You Want на найбільшому стадіоні Австрії "Ернст-Гаппель-Штадіон". Концерт відбувся в межах європейського туру гурту Stones Sixty 2022. Тур розпочався 1 червня у Мадриді і має завершитися 3 серпня у Берліні. Фото з виступу гурт та його члени опублікували на своїх сторінках в соціальних мережах.

Реклама

"Ми чудово провели ніч! Дякуємо Відню та особлива подяка українським хорам – "Вогник" та "Дзвіночок", які приєдналися до нас для виконання You Can’t Always Get What You Want цього вечора!", – написав лідер гурту Мік Джаггер у соцмережі Facebook. Зазвичай You Can't Always Get What You Want рок-гурт виконує на початку концертів, проте цього разу артисти вирішили заспівати гіт як пісню на біс.

Фото: facebook.com/mickjaggerofficial

Гурт The Rolling Stone наголосив, що українські артисти спеціально приїхали до Відня з Києва заради спільного виступу. "Вони пройшли довгий шлях, щоб бути тут сьогодні ввечері", – зазначив про українських артистів фронтмен гурту Мік Джаггер.

Фото: twitter.com/rollingstones

Нагадаємо, 8 липня британський гурт Coldplay виконав пісню "Обійми" українського гурту "Океан Ельзи". Пізніше під час свого туру Coldplay також заспівав з дитячим хором з Дніпра.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.