До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джаред Лето зіграє Карла Лагерфельда

Після суперечливої ролі у фільмі "Дім Ґуччі", Джаред Лето наважився зіграти в ще одній модній стрічці. Актор перевтілиться в Карла Лагерфельда в першому байопіку про легендарного дизайнера.

Карл Лагерфельд і Джаред ЛетоКарл Лагерфельд і Джаред Лето

Наразі відомо, що троє довірених осіб Лагерфельда консультуватимуть авторів фільму: керівники Karl Lagerfeld Паоло Рігі та Каролін Лебар, а також колишній особистий помічник дизайнера Себастьян Жондо. Подробиці сюжету поки що тримають у таємниці, але Лето та його колеги повідомили, що у фільмі розкажуть про "важливі стосунки в житті Карла Лагерфельда через непередбачувану призму". "Кар’єра Карла тривала понад 50 років, тож як особисто, так і професійно він був близький до багатьох людей, — сказав Лето. — Ми розглянемо ключові стосунки різних етапів його життя".

Реклама
Карл Лагерфельд і Джаред ЛетоКарл Лагерфельд і Джаред Лето

Новини щодо першого біографічного фільму про Карла Лагерфельда з’явилися невдовзі після оголошення, що Met Gala 2023 та виставка Інституту костюма будуть присвячені темі "Карл Лагерфельд: Лінія краси". Попри те, що в межах експозиції буде багато творів Chanel, виставка також зачепить період роботи дизайнера для Balmain, Patou, Chloé та Fendi на додаток до його однойменного бренду.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.